Hjem Sport, motion og ernæring Vitaminer og mineraler

Stor undersøgelse af D-vitamin mod coronavirus (COVID-19)

Redigeret 7 november, 2020, 08:32 i Vitaminer og mineraler

D-vitamin som middel mod Coronavirus skal nu testes!

Boris Johnson er meget opsat på dette:
https://mobile.twitter.com/DavidDavisMP/status/1323319636453171202?fbclid=IwAR3D-7Db5NcYtkeAbYXQHWIQGqCaFpa1Mg6jHsmrgcEQ3ky2lhoLIJhEZjA

Dette kommer af at der er blevet publiceret efterhånden en del videnskabelige artikler om dette emne, hvor mange forskere har set at D-vitamin måske kan beskytte mod COVID-19.

Det ser ud til at 5000 personer skal deltage i studiet, som skal køre i 6 måneder:
https://www.qmul.ac.uk/media/news/2020/smd/clinical-trial-to-investigate-whether-vitamin-d-protects-against-covid-19.html

Tænker vi kan bruge denne tråd til at følge med i hvad der sker!

Kommentarer

 • persille1persille1
  Redigeret 8 november, 2020, 06:25

  Det er en god ide. Jeg tror mange mangler D vitamin. Da jeg tager levertran med D vitamin, vitaminpille og cal-mag med D vitamin tænkte jeg om det var for meget. Min skønne læge, som desværre er rejst, fik målt D vitaminindholdet i mit blod. Jeg havde ikke for mange D vitaminer i kroppen.
  Så hvis det kunne hjælpe vi tog noget mere D vitamin så vores immunforsvar kunne styrkes imod corona ville det jo være skønt.

 • Ja, jeg tror også det er noget som mange bør være ekstra opmærksom på. Mange danskere mangler formentlig D-vitamin, især i vinterhalvåret, baseret på fra hvad eksperter tidligere har udtalt

  Klip fra DR1: https://www.youtube.com/watch?v=ZHXMNXdVDZY&feature=youtu.be

  Det ser ud til at være særligt vigtigt hvilken slags D-vitamin man tager. Der er stor forskel på dem som man kan købe derude, både kvalitet og optagelighed synes at variere en del: https://www.naturli.dk/artikel/faar-du-optaget-din-d-vitamin/

 • "Mange af os ved godt, at vi skal have solcremen på – INDEN vi går ud, hvis den skal beskytte os" skrives der.

  Men hvorfor nu det. Jeg har aldrig brugt solcreme. Da jeg fik børnebørn så begyndte det. Alle skulle smøres ind i solcreme. Ja, jeg undrer mig.
  Skulle det være nødvendigt. Min generation og generationerne før os havde ikke solcreme. Og vi levede alligevel.
  Ja, undskyld mig, jeg tror det er mere skadeligt end gavnligt. Det beskytter sikkert så godt at D vitaminerne ikke kan "komme ind".
  Beskytte os mod solens livgivende stråler. ?
  Man kan da bare passe lidt på man ikke bliver solskoldet. For meget og for lidt fordærver alt. Det vidste vi før i tiden.

Log in eller Registrér for at kommentere.