Hjem Øvrige debatter Spørg Netdoktors brugere

Ved ikke om det er halluciner

Hejsa er en ung dreng på 21 har et stort problem når jeg stirrer føler jeg at jeg kan se ting på væggene sådan noget rødt grøn og blå og et øje også når jeg lukker mine øjne er det som om det svæver med de samme ting  og når jeg kigger et sted feks mit tv skab og alt andet ting som jeg fokuser på det som om det danser og kan se et øje og om natten er det mest tydligt det har kørt på i snart 2 år føler jeg er ved at blive psykisk nedslidt har mistet alt overskud mit glæde det hele er ved at blive godt træt af alt ved ikke selv hvad jeg fejler blev henvist til øjenlægen og øjenlæge sagde mine øjne fejler intet er bange for at få en psykose er træt af alt fra mennesker til det hele har droppet ud af gymnasiet pågrund af det ved ikke hvad jeg skal gør vil gerne have min gamle liv uden det😔

Kommentarer

 • Når øjenlægen har sagt der intet er galt med øjnene, så forstår jeg ikke helt du ikke er gået til læge igen. Så må der jo være noget andet i vejen. Du kan jo have en hjernesvulst.
  Du er gået ud af gymnasiet, du er jo i fuld gang med at ødelægge dit liv.

 • Redigeret 22 oktober, 2020 13:26

  Hej - jeg kan høre at det piner dig med de symptomer du oplever. Derfor vil jeg anbefale du får en henvisning til en neurolog/neurologisk afdeling (en læge som er specialist i hjerne- og nervesygdomme). Det, du beskriver kan være en form for migræne. Det kan også skyldes andre ting, og alt den slags tænker jeg en neurolog vil kunne sige meget mere om end mig. Jeg siger ikke det er det, men det er en mulighed. Og mht. uddannelse så er der mulighed for at tage en HF, fx via enkeltfag på VUC. Jeg har selv taget en HF via enkeltfag. Håber det bedste for dig og ønsker dig alt godt. Jeg skriver bare for at hjælpe dig.

 • Det råd Benforkortelse giver er virkelig godt. Lyt til det.

  Jeg var lidt usikker på om du mente det alvorligt, fordi der var gået to år og du ikke havde talt med lægen om det.

 • Tusind tak for rosen ang. min kommentar, Persille1 :)

  @persille1 sagde:
  Det råd Benforkortelse giver er virkelig godt. Lyt til det.

  Jeg var lidt usikker på om du mente det alvorligt, fordi der var gået to år og du ikke havde talt med lægen om det.

Log in eller Registrér for at kommentere.