Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Normalt TSH

Jeg døjer så meget med Varme, ULIDELIGT om sommeren. Ind i mellem er hænder og fødder iskolde. Min koncentration og hukommelse svigter, min hud er tør som bare pokker og slasker. Jeg er mega træt, har ikke engang energi til socialt samvær. Bliver federe og federe. Har uro i kroppen, som generer sammmen med varme om natten, så min søvn bliver meget forstyrret.Jeg har forstoppelse, puster meget. Har forhøjet kolesterol, som jeg medicineres for. Det var noget af det - er der nogen der kan genkende det.
Mit TSH 9.79, men min læge påstår det er ok. H E L P !!!!!
KH iNGRID

Glemte en vigtig ting. Jeg får feber, når je ikke forholder mig i ro. Normalt 38.2-4, men hvis jeg ignorerer det og f.eks. fortsætter i haven kan det gå over 39. Jeg er vel undersøgt for alt mulig. Det beskrevne er bare indtil blevet ignoreret og opgivet til trods for stofskiftet ikke er undersøgt. Håber I vil svare igen. Tak.

Kommentarer

 • Indstillinger

  Dit TSH er IKKE normalt.

  TSH ligger normalt mellem cirka 0,2 og 4,0. Højere tal indikerer, at kroppen forsøger at stimulere skjoldbruskkirtlen til en højere produktion.

  Dette kan være første tegn på et begyndende for lavt stofskifte

  Du skriver ikke hvad T3 og T4 er målt til, disse bør også tages + antistoffer for at afgøre hvilken form for stofskiftelidelse du evt. har.

  Så op til lægen igen og få nye blodprøver taget.

 • Indstillinger

  Og hvis lægen ikke finder det nødvendig, at måle andet end TSH, så prøv at spørge hvad det koster hvis du selv betaler. Nogle af dem koster ikke ret meget, altså under 100 kr.

 • Indstillinger

  Min læge gad heller ikke tage andet end TSH. Jeg bestilte selv min stofskifte test her: https://betterlabs.dk/collections/stofskifte-test - den havde både frit t3 og frit t4. Håber at du har fået det bedre. KH Jane

 • Indstillinger

  Symptomerne lyder som lavt stofskifte. Bortset fra varmen og uroen. Det er mere typisk for højt stofskifte.

  Under alle omstændigheder skal der tjekkes både T3 og T4.

  TSH kan ikke stå alene.


  Bed om at blive henvist til endokrinologisk. De er specialister på området, og ved præcis hvad det skal gøres.

Log in eller Registrér for at kommentere.