Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kilderende fornemmelse og smerte i urinrøret

For et par måneder siden fik jeg ondt i bitestikelne. Det gik gradvist over men blev afløst af at jeg næsten dagligt har en kilderende følelse i urinrøret, nærmest ligesom man er lidt liderlig, dog uden man er det. Dette går ofte over til at jeg får lidt ondt i urinrørs åbningen. Det gør ikke ondt når jeg tisser og der kommer ingen udflåd fra penis. Jeg kan ind imellem afhjælpe dette ved at strække ud, men det kommer ofte igen. Jeg har de sidste par måneder også haft en følelse af at jeg har urinvejsinfektion, men dette går over i løbet af Max 24 timer. Er der andre der har prøvet dette, og hvad Kan der gøres ved problemet

På forhånd tak

Anders

Kommentarer

 • Indstillinger
  persille1persille1
  Redigeret 23 april, 2020, 07:05

  Du bør gå til din læge, få en henvisning til en specialist og blive grundigt undersøgt.

 • Indstillinger

  Det har jeg været, og jeg har ingen kønssygdomme. Men den ubehagelige følelse er der stadig. Mellemkødet og testiklerne har også den her ubehagelige kildrende.

 • Indstillinger

  Det behøver jo ikke at være en kønssygdom. Så hvilken specialist har du været hos. Der kan jo være mange årsager. Du må til læge igen. Det må være lægens opgave at finde en specialist, som kan hjælpe.

 • Indstillinger

  Bliv testet for mycoplasma og ureaplasma :) man tester ikke for dem ved standard test, men de kan give svære urinvejssymptomer.

  Ikke alle læger mener de skal behandles, selvom man får en positiv test, men det skal man insistere på. De skal behandles med særlig antibiotika.

Log in eller Registrér for at kommentere.