Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme

Er der forskel på udflåd

Hej alle.

Jeg er pige på 24 år, som har nogle spørgsmål ang. sekret fra skeden. Da jeg har søgt meget uden held, både her, og andre steder på nettet, håber jeg, at I kan hjælpe mig med at få svar.

Jeg vil gerne vide om man kan mærke forskel på, om udflåden kommer af seksuel ophidselse eller om det bare kommer som det jo gør normalt? Her tænker jeg på konsistensen.

Hvis ja:
Vil jeg også spørge om konsistensen kan variere afhængig af tidspunktet på måneden, og især om udflåden kan være helt den samme i konsistens på et tidspunkt på måneden, som den er ved samleje? (Altså meget slimet/glidende)

Håber meget at I ved noget om dette, eller måske selv har nogle erfaringer, da det er noget min kæreste og jeg ofte og i meget længe har diskuteret.

Kommentarer

  • Ens udflåd varierer meget an på hvor en kvinde befinder sig i sin cyklus. Udflåd er helt naturligt der det er med til at beskytte og holde skeden fugtig.

    I løbet af en cyklus kan ens udflåd ændre sig. Man har ofte mere udflåd omkring æggeløsning hvor det har en konsistens som æggehvider, og så omkring forventet menstruation.

    Tit ved fysisk aktivitet og sexuel ophidselse kan udflådet blive mere vandigt eller slimmet. Normalt udflåd varierer fra mælkehvidt og klæbrigt til klart og vandigt.

    Det er først når der kommer gener i form af ubehag, kløe og svie hvor ens udflåd ændre sig i farve og lugt, at man snakker om unormalt udflåd, men virker det bestemt ikke som om du har :)

Log in eller Registrér for at kommentere.