Hjem Øvrige debatter Spørg Netdoktors brugere

Lymfeknude

Jeg håber nogen kan hjælpe.

Jeg er 23 og siden jeg var barn har min venstre lymfeknude i nakken ofte blevet meget hård og lidt forstørret, jeg husker ikke der har været sammenhæng i forhold til sygdom dengang, men jeg husker som teenager at den altid opførte sig sådan når jeg var syg, jeg har da ikke bekymret mig da den altid er blevet normal igen.

Fornylig er den så dukket op igen, jeg har dog så vidt jeg husker ikke været syg på de seneste, og jeg synes den har været her i hvertfald nogle uger, jeg var så tilfældigvis ved lægen forleden og der nævnte jeg det lige, hun mærkede den og jeg fik afvide den bare var en smule forstørret formentlig efter sygdom, jeg sagde jeg ikke har været syg, men hun holdt fast i der nok alligvel har været lidt.

Jeg er fornylig blevet udredt af noget sygdom/dødsangst så jeg er lidt sårbar i forhold til det hele og jeg kan bestemt mærke den lymfe her ikke gør det bedre.. for jeg synes egentlig det mærkeligt at den så ofte dukker op, samme lymfe hver gang, selv når jeg ikke føler mig syg.. er der nogen der har samme oplevelse?

jeg lider for tiden rigtig meget af acne også og det sidder i hovedbunden, jeg har den dumme vane at jeg piller i det og så bliver det ømt og betændt, kunne lymfeknuden også være påvirket af det?

tak på forhånd derude!

Log in eller Registrér for at kommentere.