Hjem Øre, næse og hals Åben debat om øre-, næse- og halssygdomme

Øre problemer - 16 uger

Kære alle læsere. Håber I kan guide og vejlede mig til afklaring.

Jeg er en kvinde på 29 år. Det hele startede en fredag aften i april måned.
Vi var lige flyttet, på daværende tidspunkt, til et nyt hus.
De første symptomer jeg opfangede var at, jeg en gang hver halve time var nødsaget til at holde mig næsten for at puste ud gennem ørene. Jeg havde en konstant prop for det venstre øre.
Som dagene gik, blev det ikke bedre.
Efter nogle uger begyndte jeg at få smerter fra øret. Varme, dunken og ubehag.
Jeg blev efter 4 uger tilset af en læge, som bad mig kontakte en øre-næse-hals-læge. Det gjorde jeg. Lægen nævnte at der kunne være problemer med det eustakiske rør og ordnede en næsespray til mig. Intet hjalp. Ventetiden var dog uendelig.
Jeg fik en tid 5 uger senere, hvilket betød at problemerne havde stået på i 9 uger.
Hos øre-næse-hals-lægen fik jeg foretaget et høretest. Den viste at jeg havde små problemer med at høre det høje toner på det venstre øre og han kunne måle en lille smule luft og ellers så alt fint ud. Vi bookede en tid 3 uger senere til at få lagt dræn, da han tænkte det var bedste løsning.
Nogle uger senere, fik jeg lagt dræn og må sige, i dag 4 uger senere, er alting endnu værre. Få minutter efter at have få lagt dræn, har jeg følelsen af tinitus, stadig en prop, susen for det højre øre(som han ikke har rørt) og generelt bare ubehag, men ingen smerter.
Jeg har i dag været hos øre-næse-hals-lægen og fået fjernet drænet. Jeg har nævnt mine gener, og han kan sket ikke forstå hvor tinitus og susen for det andet øre, kommer fra. Det har han aldrig hørt om før. Susen for det højre er generelt generende hvis jeg går igennem et center med musik - det føles som voldsomme bas lyde inde fra øret.
Min øre-næse-hals-læge er i vildrede og kan intet abnormalt finde. Vi skal ses igen om 6 uger til en opfyldning og ellers henvises jeg til specialister for tinitus.

Mine uforklarlige smerter har i dag stået på i 16, og jeg har grædt hele dagen, fordi der intet er galt med mig og min livskvalitet svinder hen. Jeg har ikke lyst til at være til kæmpe forsamlinger grundet forstyrrelser i ørene. Jeg har ikke lyst til at arbejde grundet rugen i ørene (arbejder som tandplejer) og generelt bare råben og skrig generer mig.

Andre der har prøvet noget lignende? Jeg ville kunne forstå en høreskade, hvis der kun var følelsen af tinitus, men har også prop fornemmelse og trænger til at puste ud gennem næsen hele tiden.

Mange hilsner Laura

Kommentarer

  • De første symptomer jeg opfangede var at, jeg en gang hver halve time var nødsaget til at holde mig næsten for at puste ud gennem ørene. Jeg havde en konstant prop for det venstre øre. CITAT SLUT.
    Det kan jeg give en forklaring på. Jeg havde det samme problem i flere år, jeg var til tider ved at blive skør. Det kunne være meget slemt og mindre slemt. Man bliver også irriteret i næse o.s.v. når man hele tiden skal puste. Ørelæger kunne ikke finde årsagen. Jeg flyttede til en anden by og besøgte en ny ørelæge. En ældre mand. Jeg var på forhånd ikke optimist, men jeg tog meget fejl. Han kiggede på mine ører og siger så: Det er spændinger i området omkring ørerne. Du skal have massage. Jeg fik en henvisning. Fysioterapeuten var lidt forundret, men gav mig massage omkring ører og de nærmeste omgivelser. jeg var meget overrasket, for det hjalp. Det forsvandt helt. Nogle få år senere kom det igen. Min dygtige fys. var der ikke mere, så jeg prøvede en anden. Hun forstod det ikke. Så jeg måtte finde en, der var bedre. Jeg tror det blev værre, fordi du fik dræn o.s.v.

  • Altså ved ørerne og kæben skal der gives massage. Og det skal gøres rigtigt. Så hjælper det virkelig. Det kan komme igen, men så ved man jo hvad det er.

  • Massage hjalp mig også med et sådant problem.

  • Hej. Er dine symptomer forbedret? Døjer med det samme som dig. Mvh Jeanett

Log in eller Registrér for at kommentere.