Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Potenspiller købt i håndkøb på apoteket

Vil gerne beskrive min erfaring med potenspillerne.
Jeg er en mand fra Amager i starten af 50-erne. I den alder begynder der ofte opstår problemer med erektion. Jeg som voksen ansvarlig mand har prøvet lidt af hver og ved hvad der virker og hvad der er ren fup.
Nu har jeg været på ferie i Europa (EU) hvor ved køb af noget på apoteket fik jeg øje på en reklame for Sildenafil (det stof som Viagra er lavet af).
Næsten bare for sjov købte jeg en pakke for at se hvordan det virker. Snakkede med min kæreste om dem. Hun synes det var der en sjov hurtig beslutning jeg tog. Nu skulle vi prøve det :)
Jeg tog to tabletter a 25 g hver og vi ventede som beskrevet 1 times tid. De tabletter som tyges i munden er stortest uden smag.
Derefter gik vi i seng og ganske snart fik jeg en hård rejsning ved at kæle for hinanden.
Vi elskede ca. 10 min. Nej, jeg holdt ikke længere end jeg plejer - så de reklamer som beskriver det modsatte virkede i hver fald ikke på mig. Fik en dejlig udløsning og.... så skete der noget som vi ikke forventede - min erektion blev ved!
Det var sjovt og overraskende for os begge. Den blev ved. Derfor elskede vi snart igen. Det tog faktisk længere tid at få udløsning anden gang. Næsten som om det var svært at komme. Måske fordi jeg er kun vant til at få en udløsning pr gang?. Efter anden gang var kroppens reaktion fuldstændig den samme. Den blev ved med at være hård...
Vi havde det meget sjovt sammen den aften. Så en god film. Penis blev ved med at være hård i ca. 3 timer.
Min kæreste var meget overrasket og næsten chokeret. Kun positivt ment.
Bivirkninger? Næsten ingen overhovedet. Varme kinder ligesom når man går ud om vinteren og det er koldt og det blæser. Intet andet.
Nu lille resume: jeg troede aldrig på den slags "mirakelpiller". Vil heller aldrig købe dem hvis det ikke var i et "normalt" europæisk land og på almindelig apotek.
Stoffet virkede fantastisk på mig. Nu kan jeg ikke lade være med at tænke på mange andre mænd i min alder som muligvis har potensproblemer. Gør noget for jer selv og jeres partner før det er for sent. Det virker fantastisk godt og er billigt (ca. 60 kr for 4 piller).
Jeg vil gerne fortælle om det produkt uden at lave reklame her (man må ikke ret meget før det begynder at være ulovligt i vores land...) Skriv gerne til mig så kan jeg hjælpe med mere information om præcis det produkt som jeg kun varmt kan anbefale.
Skal snart besøge familien igen og vil helt sikkert købe flere æsker :-)
Tager gerne en snak med voksne mennesker om problemmet.
Hilsen
Amagermanden mail: a37235@aol.com

Kommentarer

  • Indstillinger

    At købe potensmedicin over nettet eller i håndkøb på apotek i de lande, der tillader det, er en rigtig dårlig ide af følgende grunde.

    1. Impotens kan være symptom på andre sygdomme fx diabetes eller åreforkalkning. Det er vigtigt, at en læge undersøger det, så det også behandles. 
    2. Potensmedicin kan være uforenelig med medicin, man allerede tager. Det ved lægen. Han skal også vide, hvis man tager potensmedicin.
    3. Har du en dansk recept på potensmedicin, får du den rigtige kvalitet, og prisen er ret lav efterhånden.


Log in eller Registrér for at kommentere.