Hjem Sex & samliv Mandlige sexproblemer

Problemer med erektion og holde i længere tid

Hej alle.
Jeg har i en længere periode oplevet at jeg tit har svært ved at få den op og stå, ved porno og sammenleje.

Har for noget tid siden blevet droppet af en kvinde som jeg troede var the one, men er så efterfølgende kommer over hende. Dengang der havde jeg et enkelt problem med at den faldt efter noget tid og derefter har vi ikke været sammen. Men har så været parat igen og derefter gået på en date som egentlig endte med sex, men efter en 10 minutters tid, faldt den igen, og senere den nat kunne jeg ikke gøre det færdigt, selvom jeg forsøgte.

Jeg ved ikke hvad problemer kan skyldes men har søgt på en masse ting som kan være en stor faktor.
Jeg er 27, overvægtig, ryger, men er begyndt at spise sundt og dyrke regelmæssigt motion. Jeg lider af lidt depression, men tager D vitamin for dette, og har ikke de store problemer med min depression.

Jeg har så før jeg mødte hende the "one", været meget syg, infektion i mit bækken og samtidig har jeg så fået noget gigt, men er sluppet af med gigten, men tænker måske at mit rejsningsproblem er både psykisk samt at jeg ikke har trænet mit bækken efter jeg er blevet rask eftersom det har været inficeret? Jeg var ihvertfald rigtig nervøs, da jeg skulle på date og har været meget anspændt og ved ikke lige hvordan jeg skal tackle det hele, da jeg ikke rigtig kan finde ud af hvad problemet kan være. Har bestilt tid hos egen læge, men det først engang i det nye år at de har tid, men ville høre om der var andre der kunne komme med et bud hvad det kunne være og give nogle råd?

Kommentarer

Log in eller Registrér for at kommentere.