Hjem Hjerte og blod Hjerteproblemer

"Myksom" tumor i hjertet.

Redigeret 4 august, 2018, 08:09 i Hjerteproblemer

Fuck, lort, røv, shit, JEG SKAL DØ.
Var de første tanker der fløj gennem mit hovedet da overlægen sagde "du har en tumor på størrelse med en tennisbold inden i dit hjerte (myksom).
Det var den realitet jeg mødte da jeg ramte Herlev hospital den 6/10 sidste år med fuld udrykning, blå blink og hele pisset.
Fuck jeg var ved at dø, jeg er mand og under 40 år gammel og der var under 6 måneder at leve i tilbage :-o hvis jeg gjorde intet.
Er jeg alene om at have den oplevelse?

Kommentarer

 • Hej familefar33
  Nej du er ikke alene med din oplevelse. =)
  Havde den samme oplevelse i sep 2017, hvor jeg selv røg akut under kniven på Skejby.
  Var selv (heldigvis) intetanende om den gamblede med mit liv hvert sekund, men et kæmpe chock at blive ringet op af en læge om lørdagen( fik en CT scanning om fredagen) og få at vide at jeg skulle på hospitalet her og nu uden at der fulgte en forklaring med..
  Uanset at alt er gået godt.. så er det en oplevelse man står meget alene med fordi den er så sjælden og man passer ikke ind nogen steder bagefter..
  Hvad tænker du ?

 • Hej Susasmusen.
  Ja. Sjælden må man jo nok sige.
  Hvor gammel var du?
  Lægen sagde det rammer én ud af 100.000, men det var stort set kun kvinder over 60 år der blev ramt af tumor i hjertet.
  Så at jeg bliver ramt som 37 årig mand med en tumor der er 80mm x 60mm er nok nærmere én ud af en milliard.
  Min kirurg sagde at han aldrig havde fjernet noget så stort i et menneskes hjerte der stadig levede, så han tog et billede af den, som han sendte til mig.

 • Redigeret 9 december, 2018, 07:08

  Hej med jer
  “Dejligt” at man endelig kan finde noget om MYKSOM. Gjorde der ikke i 1998.
  Vi er ganske rigtigt få, som kan fejre livet, på baggrund af denne hjerteoperation!
  Jeg fik afvide at de fjerner 0-2 om året i Gentofte?! Og de tog en masse film til undervisningsbrug, da det var sjældent de oplevede så stor et Myksom på levende mennesker.
  I 1998 blev jeg syg og holdt stædig på, at “noget” var galt! Lang historie, som endte på Gentofte d. 10/8-98 hvor jeg akut fik fjernet et myksom på 5x5 cm og 30 gr.
  Heldigvis havde lægerne ikke fortalt HVOR slemt det var og jeg var meget bange efterfølgende! Jeg var 32 og havde 2 piger, så jeg SKULLE overleve!
  Om 10 dage fejre jeg 20 års “jubilæum”. Så TAK til Ingolf på RAS for at opdage den og Gentofte for god behandling!!!!
  Så tillykke med livet til jer også!
  Ps. Jeg bliver stadig scannet, hvis nu...

 • alvildaalvilda
  Redigeret 20 januar, 2019, 22:28

  Kære Familefar33
  du er ikke alene
  Den 7 januar 2017 fik jeg fjernet et myksom der havde siddet der længe.
  Været træt og forpustet med feber længe. Jeg var 50 og skræmt. Det var stort set et mirakel at det blev opdaget, havde været sendt til Bispebjerg hospital flere gange og blev behandlet for " kold lungebetændelse". Det var kun fordi min egen læge sendte mig til en specialist det blev opdaget. En ordentlig omgang. Til gengæld fik jeg aldrig udbetalt præmien fra forsikringen jeg havde betalt til i 26 år for kritisk sygdom..Myksom stod ikke på listen over sygdomme hos forenede gruppeliv.
  Kan godt være bange om det skulle komme igen en dag.. men jer andre ? bliver i forsat scannet ? Jeg ville nu også gerne overleve trods min alder, har tre voksne drenge og et fantastisk liv

Log in eller Registrér for at kommentere.