Hjem Hud og hår Åben debat om hud og hår

Er hårvækst produkter ægte?

Redigeret 9 december, 2017, 19:34 i Åben debat om hud og hår
Hej

Jeg har længe haft en diskussion med både min søster og kæreste om hvorvidt at hårvækst/ øjevippe vækst er fusk. Jeg blev henvist til den her hjemmeside (link fjernet, redaktionen) Men jeg tror ikke på det.
Er det mig som er galt på den, eller har jeg ret?

Mvh Magnus

Kommentarer

  • ha ha ha ha ha
    Det er selvfølgelig fake, ellers havde der jo ikke været nogen der havde været skaldet.
    Du havde helt sikkert hørt om det i nyhederne som da viagra blev opfundet.
    Det er derfor det også er nemt at sige at der ikke findes en pille der kan gøre pikken større for gjorde der det ville man have hørt om det i nyhederne og alle mændene i svømmehallen ville have kæmpe pikke.
    Før det er på forsiden virker medicin ikke så godt som medicinalindustriens Pr afdelinger siger ; ø)
    Mvh familiefar
  • Jeg ved ikke hvilke produkter du har kigget på, men de produkter der hedder Regaine/Rogain(til hårtab hos mænd) og det der hedder Latisse(til øjenvipper) er lægemidler du kan købe på danske apoteker og de er godkendt.

    De virker begge to for de fleste, men ikke helt så godt og nemt som man forestiller sig det.

    Jeg har selv prøvet Regaine og alt i alt synes jeg kun den slags produkter er egnede til personer der kun har en meget lille tendens til skaldethed eller lettere tyndt hår. Hvis man har en begyndende isse eller stor plet uden hår foran eller bagtil, så hjælper denne slags produkter ikke ret meget. Der vil det blot gøre at det "raske" hår mørkere og tykkere, den skaldede plet vil forblive skaldet da der jo ikke er nogle hårsække(hårrødder?) til at begynde med, de er "døde". Det vil sige, at det på ingen måde kan erstatte en hårtransplantation hvis man er meget skaldet.

    De nye, mørkere, tykkere hår vil også forsvinde helt igen efter du holder op med at bruge produktet.
Log in eller Registrér for at kommentere.