Hjem Hjerte og blod Blod og blodsygdomme

kolesterolmedecin

Redigeret 24 november, 2017, 08:31 i Blod og blodsygdomme
jeg har læst mig til en masse negativt herinde om medecinen og er yderst enig. men mangler erfaringer svar på hvor længe muskelsmerterne er om af forsvinde efter stop ...lægen siger 2 uger . apoteket siger 2-3 måneder avortastamin.....nu vil de prøve crestor lav dosis 5 mg , men ud fra et samlet tal på 5.1 ser jeg det ikke selv nødvendigt hvis de har samme bivirkninger. byd ind med de 2 spørsmål . på forhånd tak
«1

Kommentarer

 • http://radiodoktoren.dk/radiodoktoren/2 ... lesterol-2

  Læs denne artikel og døm så SELV hvad du synes. Held og lykke!
 • Min datter på14 har ondt hver gang hun tisser og får smerter tit , hver uge. Nogen gange er det blærebetændelse og andre gang ik. Har været ved læge og på sygehus men de kan ik finde noget. Håber nogen kan hjælpe er ved at blive skør at hun altid er syg.
 • Smerter og det med blæren. Min datter og andre med denne lidelse bruger tranebær. Der er saft, ganske som juice eller prøv det som kapsler i helsekosten.
 • Det tager måneder at få de smerter væk. Husk at det også angriber hjertet, som er en muskel. Der er 7 slags kolesterolmedicin. Kolesterol stiger ved sygdom og beskytter os og reparerer skader. De to slags kolesterol er til for at hjælpe os og ingen af dem er skadelige. Ved sundhed er tallet ca. 3.3 eller mindre eller lidt højere. Når man fylder sig med skadelige ting kommer der en betændelse i årerne og det er her blodproppen kommer. Policosanol kan på kort tid fjerne denne betændelse, men det skal være en meget lille en. Det er klogt at tage et par blodfortyndende daglig. Det er kost og motion der skal til. Vi skal have blodgennemstrømning og muskler. Vi skal have ilt i blodet og lungekapacitet. Ellers dør man langsomt. Når man får kolesterolmedicin skader man de endokrine kirtler og dermed sine hormoner og enzymer. er man syg, så bliver man stærkt svækket. I dag er kolesterolmedicinen bedre end de tidligere, men det er alt der skades. Tarmene optager til sidst ikke føden og man bliver underernæret af mineraler og vitaminer. Med hensyn til omega, så optager vi selv disse omegaer, når tarmen fungerer. Spis 10 mandler dagligt og lidt yoghurt med havregryn til at få en velfungerende tarm.¨¨
 • takker for svaret . også det apoteket sagde....mindst 3 måneder før muskelsmerterne forsvinder . p.s har været stoppet 1.5 mdr nu og bedring. lortemedecin.
 • Hej mich1963,

  Suppler din medicin med Q10 Gold. Det er kendt, at muskelsmerter kommer af nedsat Q10 i kroppen pga. statiner.

  Q10 har hjulpet mange herinde og er blevet diskuteret andre steder: http://www.helse.dk/helsedebatten/bivir ... orebygges/

  Håber du kommer smerterne til livs! Mvh Martin
 • har prøvet over 3 mdr. med q10 . hjælper meget lidt. nej det er en hel anden vej for af holde det nede . ikke kolesterolmedecin. og må erkende vil hellere leve 2-3 år kortere og ikke få ødelagt livskvalitetet så meget.
 • Der skal B-vitaminer til samt mindst 500 mg C-vitaminer og
  kalk og magnesium og gerne selen. For at genoprette de endokrine kirtler og muskelskader skal der Bidro til. Eller kommer kroppen ikke op igen.
  En diæt på pr. person skal overholdes med styrketræning, ellers glem det hele.

  En stor gulerod i skiver med et stort løg, frosne grønne bønner og broccoli og endelig og ikke mindst vigtigt majs. Nul hvidt brød. Der er ca 35 kc i 100 gr grøntsager og dertil 150 gr kød. Soya og smør og ingefær er godt til grøntsager. Det holder en sund.
 • Der er flere der har oplevet depression og andre sygdomme.

  Som sagt så går medicinen gennem de endokrine kirtler. Her hypofyse og pinealkirtel. Derfor psykisk sygdomme. Bugspytkirtelen - derfor diabetes.

  Når de endokrine kirtler er lammet, så kommer der kramper og smerter.

  Når så pillen går gennem centralnervesystemet og ødelægger dette, så kommer der demens, da der før var en beskyttelse der mod denne lidelse. Immunforsvaret er ødelagt og den kirtel der beskytter mod cancer lammes og derfor dør mange af cancer til slut.

  Hvorfor giver læger denne pille.

  Uvidenhed.

  De kan ikke se meget i en blodprøve. Derfor er det nemt at narre dem. De kan ikke se årsagen, den betændelse der forårsager blodprop, men tror på det man har fortalt dem, at det er kolesterol der aflejrer sig i årerne, hvilket er teknisk umuligt.

  Deres redskab til at se om der er blodpropper i årer kan kun ses ved at sprøjte kontrastvæske ind i årer og gennemlyse. Læger er hjælpeløse og giver medicin uden at ane om det er rigtigt.

  De ved end ikke hvordan medicinen virker og tager den selv. Det er hvad en veluddannet læge ville kalde - det værste kvaksalveri.

  Kost og motion og ikke vin eller hvidt mel der giver betændelse. Sukker og slik.

  Leveren udspyr så betændelse som sætter sig i årerne.

  De fleste vil opleve at kolesteroltallet falder og stiger gennem dagen. Jo ældre man er jo højere er det. Vær glad for et tal på 7-9. Glem hvad lægen tror. Viden er vejen frem. Uvidenhed kan medføre lidelse og død.
 • Ja, glem hvad lægen tror. Det gjorde jeg for flere år siden. Forbandede kolesterolmedicin, som kun giver kvaler.

Log in eller Registrér for at kommentere.