Hjem Tænder og mund Åben debat om tænder og mund

Invisalign behandling

Jeg har igennem længere tid gået og overvejet at få lavet en Invisalign behandling, da mine fortænder er skæve, og det gør, at jeg i hverdagen tænker meget over, hvordan jeg smiler, så mine omgivelser ikke skal se på mine skæve tænder.
Det har betydet store psykiske gener for mig, og er nu kommet til et sted i mit liv, hvor der skal ske noget, og derfor overvejer jeg Invisalign. Men ved ikke om det er det rigtige at bruge?

Er der nogle der har nogle erfaringer med Invisalign behandlinger?

Har set man kan få gratis forundersøgelse på en behandling hos: http://www.invisalign-koebenhavn.dk/ så tænker at skaden jo ikke er så stor, når nu det er gratis, men det hjælper mig jo ikke rigtig i forhold til hvordan det føles at have behandlingne, så ville rigtig gerne høre hvis der var nogle der ville dele deres erfaringer med mig.

Kh
Hanne

Kommentarer

  • Jeg har ikke erfaring med den behandling du nævner, men jeg plejer altid at rådføre mig med Tandteknikeren på frederiksberg når jeg har noget jeg er i tvivl om med mine tænder.

    Hun er super dygtig og mega flink, tror da at hun kan rådgive dig før du springer ud i den behandling du nævner.

    Link til hende er http://www.tandteknikeren.dk/
  • Jeg har for et par år siden fået foretaget en behandling med invisalign, da jeg netop oplevede samme problem som du nævner. Jeg synes i starten at der var et mylder af muligheder for alternativer, men jeg vagte netop invisalign behandlingen, da man får en række nærmest usynlige og aftagelige skinner, så det ikke påvirker mig i hverdagen. Jeg bor i Herlev, og derfor valgte jeg denne tandlæge i Brønshøj, som jeg har været super tilfreds med siden, nemlig https://smilespace.dk/invisalign. Kan kun anbefale dem varmt.

Log in eller Registrér for at kommentere.