Hjem Sex & samliv Åben debat om sex

Han er blevet omskåret!

Redigeret 22 september, 2017, 05:19 i Åben debat om sex
Hej
Jeg skriver dette opslag, fordi min mand for ca. En måned siden er blevet omskåret grundet forhudsforsnævring, og nu er han endelig healet nok til at vi kan begynde at have sex igen... problemet er bare at det gør vanvitig ondt, og jeg nyder det slet ikke!
Det bedste ved sex har jeg altod syntes var selve indtrængningen... men nu mærker jeg den næsten ikke, da forhuden ikke giver modstand mere. Desuden gør friktionen så vanvitigt ondt, det brænder, og nyder det kun en lille smugle når han er helt oppe i mig.
Vi har prøvet forskellige stillinger men intet hjælper. Når vi bruger glidecream mærker jeg ingen ting og får intet ud af det... når jeg så begynder at få lidt ud af det så kommer han!

Hvad kan vi gøre? Er der andre der oplever samme problemer?

- Meget fortvivlet hustru

Kommentarer

 • Hvis din mand aldrig har kunnet trække forhuden tilbage, må det være en befrielse for ham at være blevet omskåret, for at bolle/onanere med tildækket glans er ikke optimalt.

  I kunne fx ændre rækkefølgen, så han giver dig orgasme(r) først og bagefter trænger ind i dig, hvor du er blevet tilpas fugtig. Jeg bruger disse apparater på min kone: https://www.sinful.dk/sinful-magic-wand og https://www.sinful.dk/sinful-rabbit-vibrator-original med stor fornøjelse.

  Hvis du insisterer på, at han skal kunne holde længe(re), skal I nok tænke "bedøvelses-vejen" fx https://www.sinful.dk/maend/bedre-sex/spray-og-gel eller https://www.med24.dk/medicin-og-medicar ... ent-100-ml.

  Nogle mænd bliver mindre følsomme på glans et stykke tid efter omskæringen. Det kan du jo håbe på, for så holder han længere.

  Der findes også bedøvende kondomer: https://www.kondomland.dk/bedøvende-creme-c-123.html?bgsid=c42d03f9f75ec6d3eeeeefccb4544fc3.

  Held og lykke
 • jungersenjungersen
  Redigeret 9 november, 2020, 08:14

  Hej :)

  Kan se du har forsøgt med glidecreme, men så tror jeg du bruger for meget hvis det ikke kan mærkes. Nu ved jeg ikke om I bruger vand eller silikone, men vil anbefale vand, da den tørre lidt hurtigere og derfor kan være med til at du kan mærke det mere - sinful har et kæmpe udvalg.

  Du kan bruge denne spray [link fjernet af redaktionen] sammen med glidecreme, så skulle han holde længere. Alternativ er at gøre brug af blivved servietter, dog kræver det lidt mere forberedelse end ved spray :)

  Held og lykke

 • SteenhkSteenhk
  Redigeret 7 november, 2020, 07:34

  Jeg / vi har heldigvis ikke problemer med sex , efter omskæring.

  Lidt glidecreme kan nogle gange gøre godt.

  Men ellers syntes jeg at sex er blevet bedre.

Log in eller Registrér for at kommentere.