Hjem Sind og psyke Stress

Hvilken behandling skal jeg vælge som super sensitiv ?

Redigeret 10 januar, 2018, 07:27 i Stress
Hej allesammen,

Jeg er et super sensitivt menneske som døjer med stress reaktioner i kroppen, som øjeblikkeligt sætter sig i ryg og nakke og "lukker til" i nakken, lige dér hvor nervesystemet forbinder hovedet med kroppen. Jeg har brugt kiropraktik en del til at "låse op", men jeg er stoppet da det ikke føles godt mere.

Jeg ved at chok-reaktionerne udløses af bestemte hændelser i min hverdag og jeg ville ønske at jeg kunne gøre et eller andet så disse chok-reaktioner ikke opstår... for når de først opstår, går krop og psyke i selvsving, og så tager det mig ca 1 uge at få ro på nervesystemet igen vha div yoga og mindfulness.
I årevis har jeg forsøgt at navigere udenom disse specifikke hændelser, men da man jo ikke kan styre omverdenen (heldigvis) er det ikke altid muligt.

Er der nogen herinde som har et godt forslag til at styrke et meget følsomt nervesystem og blive kvit med voldsomme chock-reaktioner?

På forhånd mange tak,
Signe

Kommentarer

 • Hejsa

  Der findes flere effektive metoder til at fjerne blokeringer som f.eks ved EFt hvor man banker let på aku-punkter men man har en bestemt følelse. Derved kan spændinger opløses.

  Jeg fjernede engang migræne på under 5 minutter hos en person som havde haft lidelsen i 4 dage. Det er dog ikke altid at det går så hurtigt. Jeg har ikke kunnet hjælpe mig selv med dette system.

  Når man går i chok trækker man vejret med det øverste af lungerne som er forbundet med kæmp/flugt reaktioner.

  Et anden system er hvis du lærer at udføre central kanal åndedrættet sammen med maveåndedrættet vil dit nervesystem efterhånden blive mere robust.

  Åndedrætter åbner også op hvor der er blokeret. Der er en masse videoer med Sue Morter på youtube og på hendes hjemmeside.

  Håber det kan inspirere dig

  https://www.youtube.com/watch?v=3JKz4V9V4Xk&t=3s
 • Hej Signe250

  Jeg har måske en løsning til dig, som du bør prøve af.
  Det er en behandlingsform kaldet kranio sakral terapi, og det er helt perfekt til dig når du er super sensitiv. Det har vist sig at været ret så effektivt til både mennesker og nogle dyr (lyder vildt i know).
  Behandlingen går ud på at terapeuten med meget blide berøringer løsner op for spændinger og blokeringer omkring hoved og rygsøjle, og det gøres via kroppens egen puls.

  Jeg kender til Bettina som har sin klinik i Køge, og hun er specialiseret i kranio sakral behandlinger og desuden super sød!
  http://www.kst-koege.dk/terapi/

  Håber det er noget du kan bruge!
Log in eller Registrér for at kommentere.