Hjem Diabetes Åben debat om diabetes

Diabetesfri gennem Livsstilsændringer

optimist7optimist7
Redigeret 16 august, 2017, 16:40 i Åben debat om diabetes
Et nyligt dansk studie viser at 75% har brug for mindre eller slet ingen medicin mod type2-diabetes, hvis bare de laver motion 4-5 timer om ugen og desuden spiser sundt. Over 50% kan undgå ligefrem medicin.

Det er imidlertid ingen nyhed at ændringer i kost og livsstil kan kurere type 2 diabetes. Allerede i 1979 viste forskere gennem et studie *1) at en plantebaseret kost kunne forbedre Diabetes – uafhængigt af vægttab.

Patienter med type 2 Diabetes blev sat på en plantebaseret kost og vejet hver dag. Hvis de begyndte at miste vægt, blev de sat til at spise mere. Nogle af deltagerne havde faktisk problemer med at spise det hele!
Resultatet af undersøgelsen var følgende:

• Deltagernes insulinbehov blev reduceret med omkring 60 % i gennemsnit, uden vægttab
• Halvdelen af Sukkersyge patienterne var i stand til at droppe insulinet.
Dette skete ikke i løbet af måneder eller år, men efter at have spist en plante-baseret kost i gennemsnitligt 16 dage. Nogle af deltagerne havde været diabetikere i 20 år og fik injektioner med tyve enheder insulin om dagen.

En Sukkersyge patient var på 32 enheder insulin dagligt ved starten af undersøgelsen. Efter atten dage var hans blodsukker så lavt, at insulinindsprøjtninger ikke længere var nødvendige. Dette er planternes kraft

DIABETES DIÆT

For at gøre noget ved type 2 diabetes er det vigtigt at mindske indtagelsen af fedt og forøge indtagelsen af friske grønsager og frugt og grønsager. Diabetes type 2 er i høj grad en livsstilssygdom. Der er derfor vigtigt at man starter på at spise sundere straks

Anthony William anbefaler i sin bog ”Den Medicinske Seer en række fødevarer for Sukkersyge patienter som afgifter leveren, styrker binyrerne og understøtter bugspytkirtlen. Dette stabiliserer insulinet og blodsukkerniveruet.

De bedste fødevarer er bladselleri, spinat, spirer, papaya, grønkål, asparges, hindbær og portulak. Portulak er en bladgrønsag som er god for bugspytkirtlen og optimerer dens produktion af fordøjelsesenzymer.
Ved Sukkersyge er det også vigtigt at undgå animalske produkter såsom, mælk, ost, fløde, æg, smør, hærdede fedtstoffer.

Undgå også stærkt stivelsesholdige produkter såsom kager, hvidt brød, pasta og kartofler. Undgå sukker i alle forme når man har sukkersyge.

Anthony William anbefaler dog frugt og rå honning. Man kan med fordel bruge stevia som sødemiddel når man har Sukekrsyge.

Pas på med meget søde frugter – friske som tørrede. En tørret daddel indeholder minst 90% sukker. Spis i stedet fuldkorns produkter,og masser af grønsager.

Pas på med det kemiske sødemiddel og nervegiften aspartam, som oprindeligt blev udviklet som en myregift – hvilket den efter sigende skulle være fortræffelig til. Aspartam kendes også under andre navne som f.eks nutrasweet og aminosweet m.fl.

Kilde:
http://naturligmedicin.com/diabetes-suk ... ehandling/

Link til studie (på engelsk)

Anderson JW, Ward K. High-carbohydrate, high-fiber diets for insulin-treated men with Diabetes mellitus. Am J Clin Nutr. 1979;32(11):2312–21.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/495550

Der findes også en række planter som regulerer blodsukkeret. Læs evt. mere ved at søge i Google på ”diabetes sukkersyge alternativ behandling”

Er det overkommeligt at foretage livsstilsændringer eller lyder det alt for besværligt ? Hvad mener du ?
Log in eller Registrér for at kommentere.