Hjem Tænder og mund Åben debat om tænder og mund

Erfaring med bøjle til voksne?

Hej,

Jeg har længe gået og tænkt over, hvor jeg kan finde den bedste - og meget gerne billigste - løsning, hvad angår bøjle/skinner til tænderne. Siden jeg var meget ung, har jeg været irriteret over mine tænder. Da jeg var yngre, mente tandlægen ikke, at jeg skulle gå med bøjle - men det er der ingen tvivl om, at jeg skal.

Jeg har læst om mange forskellige former for bøjle, for eksempel: http://www.tandpleje.dk/artikler/bojler ... ering.html

Der er bare to problemer: 1. Prisen og 2. udseendet. Jeg kan kun forestille mig, hvor dum jeg vil føle mig, som 30-årig med togskinner..

Jeg har også læst om Invisalign: https://tpobro.dk/behandlinger/invisali ... e-taender/ - hvad er jeres erfaring med dem?

Kommentarer

  • Jeg har en kammerat som anvender Invisalign. Det er faktisk ikke til at se hvornår han har dem på og hvornår han ikke har.. Han fik dem lavet herhjemme i Danmark - der var de ret dyre. Man kan vist finde dem billigere efterhånden hvis man leder lidt.. Nå, men han har i hvert fald kun positive ting at sige om dem :-)
Log in eller Registrér for at kommentere.