Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hævet kirtel i 6 måneder?

Hej derude. Jeg håber RIGTIG meget, at i vil hjælpe!!
Jeg er en pige på 17 år. Jeg har i 6 måneder nu haft en hævet lymfekirtel i venstre side af halsen. Det hele startede faktisk med influenza, hvor jeg kun var ramt i venstre side af halsen. Siden da, har den været helt vildt stor, og hård. Jeg har været ved læge rigtig mange gange - også fordi jeg har lidt af andre ting såsom svimmelhed, hovedpine specielt i højre side.

Da jeg for 2 måneder siden var ved lægen for, at få tjekket min kirtel sagde han at der umiddelbart ikke var noget i den, men hvis den ikke var gået væk senere skulle jeg komme tilbage.
Senere hen blev jeg sendt videre til en hals - og ørelæge (af en anden læge). Han tjekkede mig nede i halsen, i ørene (mht min svimmelhed), men mente ikke der var noget. Derefter blev jeg sendt videre til en neurolog, da jeg har ofte får en følelsesløshedsfornemmelse i huden. Hun mente heller ikke der var noget.
Det er noget tid siden nu, og jeg føler det er blevet værre. Min hævede kirtel forsvinder ikke, min kirtel bag øret begynder også at blive hævet. Jeg gider virkelig ikke gå mere til læge, da jeg i år har været til læge flere gange end det kan tælles på 2 hænder.
Er der nogen der ved, hvad det muligvis kunne være?
Håber rigtig meget der er nogen der kan hjælpe!!
- det skal lige siges, at jeg er blevet tjekket for sukkersyge og andre sygdomme i den dur. Men jeg er rigtig bange for, at det måske kunne være kræft?
Log in eller Registrér for at kommentere.