Hjem Mænd Åben debat for mænd

Kan ikke få den helt stiv under samleje

Redigeret 14 juni, 2017, 12:19 i Åben debat for mænd
Hej, jeg er en dreng på 17 år som har haft nogle par uheld under samleje,
Jeg har været sammen med min kæreste i ferien, og så der hvor vi skulle til at dyrke sex kunne jeg ikke gøre den helt stiv, så da jeg tog hjem efter nogle dage(kunne kun få den helt stiv 1 gang) efter nogle dage derhjemme onanaeret jeg, og der ku den godt blive stiv
Nogle råd???

Ps undskylder på min grammatik da jeg er ordblind

Kommentarer

 • Hej

  Der kan være mange årsager. Du kan mangle forskellige næringsstoffer eller du kan have et forhøjet kolesterol indhold i blodet. Endelig kan det også have en psykisk årsag. Det er nemlig hjernen der sætter gang i den proces som gør, at der bliver produceret nitrogenoxid, således at væggene i blodårene bliver mere elastiske, så blodet kan gøre penis stiv. Vent et par dage, prøv så i et roligt øjeblik at onanere igen. Find noget der kan ophidse dig imens. Derved kan du se om det var hjernen der spillede dig et puds. Du kan sagtens gennemføre et sammenleje uden at penis bliver helt stiv. Den skal dog være delvis stiv, for at trænge ind. Skriv igen, hvis det bliver ved.
 • Tittar du mycket på porr? Har läst mycket om porrimpotens eftersom jag led av det själv. Var tvungen att sluta och blocka min uppkoppling. Här är en bra artikel som belyser problemet:

  http://www.dn.se/insidan/verkligheten-i ... phetsande/

  Om du inte tror att det är problemet så hittade jag ganska bra information om andra orsaker till impotens bland unga män här:

  https://www.121doc.com/se/impotens/erek ... onsproblem

  Lycka till!
Log in eller Registrér for at kommentere.