Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Usikker på om jeg har en kønsygdom

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    På sygesikringskortet kan du se din læges navn og adresse. Se på din mors eller fars sygesikringskort.
    Ungdommen starter tidligt nu. 14 år er ikke unormalt, selvom vi voksne synes, det er alt for tidligt.
    Vi må som forældre tage det ansvar, at vi taler åbent med børnene om de ting, man skal huske på. Forbud hjælper nemlig ikke, når hormonerne raser...
  • Indstillinger
    ps. jeg er ret sikker på, at det er ok for en dreng at vaske sig med parfumefri sæbe (vivag), da der kan være ret ulækkert under forhuden. Penis er IKKE selvrensende som vagina er det.
  • Indstillinger
    Bare lige.... Jeg har ikke skrevet, at der skal forbud mod sex for så unge mennesker. Det vil nok heller ikke kunne lade sig gøre. Smil

    Men - jeg har skrevet, at hvis man føler sig voksen nok og klar til den del af livet, så både bør og skal man også være voksen nok til at sætte sig ind i konsekvenserne - og det gerne FØR man kaster sig ud i det.

    Men - beklageligvis er rigtigt mange forældre virkelig meget dårlige til at give deres børn en god og saglig information, hvilket givet skyldes, at man efterhånden er blevet så kønsforskrækkede, at man beklageligvis helt undgår at fortælle sine børn noget som helst, hvilket er frygteligt for de unge, der trods det, at de bliver bombarderet med sex alle vegne - egentligt ikke ved noget som helst konkret.

    Og - så har jeg heller ikke skrevet, at man ikke skal vaske sig - men netop kun gøre det med rent vand.

    Nu om dage går de fleste i bad mindst en gang dagligt, og kroppen bliver sovset ind i sæbe konstant, hvilket ikke er godt for noget som helst. Men den sæbe, der af sig selv glider ned på kønsdelene er mere end rigeligt til vask af de dele. Hvis man lige bruser penis og trækker forhuden tilbage i den arbejdsgang, så bør der blive rigeligt rent.

    Det er overhovedet ikke nødvendigt at gå ud og købe en såkaldt "intim" sæbe til de dele.
Log in eller Registrér for at kommentere.