Hjem Mænd Åben debat for mænd

Lille penis

Redigeret 25 november, 2016, 11:02 i Åben debat for mænd
Hej Netdoktor,
Jeg er en ung mand på 18 år, som døjer med det problem, at have en lille penis. Når jeg læser omkring problemet, bliver jeg ofte mødt med en negligering af det, at have en lille penis. Man får oftest fortalt, at ens penis er normal størrelse, selvom den ikke er.

Jeg har endnu ikke været seksuel aktiv, men ligemeget med det, min penis størrelse afholder mig ikke fra det.

Jeg har det godt i skolen, men der er et problem og det er bad, ved eks. idræt. Jeg vil ikke bade med de andre, af den simple grund, at jeg ikke ønsker at vise dem min penis, da det er et tabu at have en lille penis.

Min pik er meget meget tynd og er omkring 5 cm i slap, hvis den ikke er skrumpet. Den vokser dog til om 12 - 13 cm i erigeret tilstand, så jeg har en såkaldt "blodpenis"

Det kan jeg se på de andre, at det ikke er sådan. Men jeg har brug for hjælp, hvordan får jeg en større penis på en sikker måde?

Min penis er lille, det har jeg anerkendt og jeg er nået til den konklusion, at jeg bliver nød til at gøre noget ved det.

Det påvirker mig virkelig og har brug for hjælp, så hvis nogen har tips eller ideér til hvordan den kan vokse i slap tilstand - gerne op imod 4 cm, modtager i dem med tak.

Kommentarer

 • Læs evt. de råd som Familiefar33 har givet mange steder i debatten. Der er sikkert noget du kan bruge.
 • Hej ung18årig.
  Det kan lade sig gøre, men det tager meget lang tid.
  Læs her (på netdoktor)
  http://www.netdoktor.dk/interactive/dis ... &sk=t&sd=a
 • Det kan da godt være, det er en ide at købe et apparat, hvor man skal hive og trække i den penis mange timer hver eneste dag, og det så kan ende op med, at du får en cm eller to – måske.....

  Men – det vil betyde, at du konstant skal have fokus på, at du har en lille penis, at du skal bruge rigtigt meget tid på det, og dine mindreværdskomplekser vil bare vokse sig større og større.

  Nej, den er ikke stor i slap tilstand, men i erigeret er den jo ganske fin, og med den størrelse kan du altså sagtens gøre de fleste glade og tilfredse, især hvis du også øver dig i at være en god og nærværende kæreste, der er helt klar over, at det altså kun yderst sjælden er frem og tilbage, der giver partneren den største tilfredsstillelse.

  Og ja, det er måske ikke så sjovt at skulle vise den frem i fællesbadet, men du VED jo, hvordan den ser ud, når den skal præstere, og det bør og skal da være det vigtigste.

  Det er altså kun de absolut færreste, der har det der kæmpe julelys, som fremvises i pornofilm, og derfor det er aldrig – ALDRIG – det rette sted at søge informationer, hvis du ellers, som rigtig mange unge drenge/mænd, søger viden der fra.

  Hvis du føler dig forkert skabt, bør du gå til lægen og bede om hjælp, ellers er det det bedste at acceptere, at sådan er du skabt, og det du har, er faktisk også godt nok til at få et godt, lykkeligt og gensidigt tilfredsstillende sexliv.
 • Lotte det er lige der i kvinder tager fejl af os mænd.
  Det er vigtigt at tage sig godt ud i svømmehallen og fællesbadet.
  Vi er dog enige om den unge mand sagtens kan tilfredsstille en kvinde selv om 5 cm i slap tilstand ikke er prangende.
  Du er også forkert på den hvad angår de mange timer han ville skulle bruge en extender, jo det vil være tæt på 1000 timer, men selvtilliden vil vokse så snart der kommer resultater som vil begynde inden for de første 150 timer.
  En stor (sikkert også for stor) del af en mands selvtillid er forbundet til størrelsen på hans pik.
  Jeg er helt klar over at kvinder ( måske 90%) er skide ligeglade med størrelsen bare han kan bruge det han har, men sådan er det bare ikke for mænd.
 • Jeg gider simpelt hen ikke diskutere det emne med dig, Familiefar - og det er givet gensidigt.

  Kan du i det mindste ikke lige ændre "os mænd" til "nogle mænd"?

  1000 timer?? Det er for mig at se rigtigt mange timer for en ung mand, der lider af et mindreværdskompleks, som han hellere bør prøve at få gjort noget ved, end at skulle isolere sig så mange timer for måske at få en ekstra cm.

  Og med at isolere sig mener jeg, at han vel ikke vil gå i skole, være sammen med venner osv, givet heller ikke være sammen med sin familie, mens han har det apparat på, eller? Hvorfor han nødvendigvis skal sidde alene mens der bliver hevet i den penis.

  1000 timer - og han vil sikkert gerne have, det sker hurtigt, så 4 timer om dagen i 250 dage. Så - med lidt pauser til en enkelt fest med venner i ny og næ, er det så et helt år, der skal bruges på det pladder.

  Ja, så skal han nok først få problemer med sig selv.

  Hvorfor ikke i stedet bruge lidt energi på at fortælle de unge mænd, at de er gode nok, som de er skabt - nogen har meget nogen har lidt, men det er altså et andet sted, der skal sættes ind for at få det gode selvværd.

  Helt ærligt - hvor lavt er det ikke, at sætte SÅ megen energi ind på, hvad andre måske tænker???
 • Han ville kunne bruge den mens han sidder og spiller computer, men hvornår er jeg ligeglad med og om han gør det eller ej.
  Han skal dog vide at det virker da jeg har fået 28 mm på den måde.
  Ja Lotte vi 2 bliver aldrig enige på dette område, men nu handler dette sig ikke om os, men en frustreret ung mand der gerne vil have en større pik.
  Jeg har givet ham et svar og en løsning og du har sagt, at han skal gå til lægen som om han kan trylle den større.
 • Suk.......

  Jeg har aldrig - heller ikke i denne debat - påstået, at lægen kan gøre en penis større. Men - han har muligvis brug for professionel hjælp til at acceptere sig selv, som han er.

  Denne unge mand beder om hjælp til en næsten dobbelt op forøgelse, og det kan du og din forherligelse af et sådant apparat altså heller ikke hjælpe ham med, men det påstår du faktisk:

  citat her i debatten 23/11 kl. 00:09: "Det kan lade sig gøre, men det tager meget lang tid."

  Men selvfølgelig; du har ikke læst hvad jeg skriver, hvorfor du måske heller ikke har læst hvad denne unge 18 årige rent faktisk beder om.
 • Nu ved du (Lotte) tydeligvis ikke noget om dette emne.
  4 cm i slap tilstand er ikke umuligt, men 4 cm i stiv tilstand er meget, men heller ikke umuligt.
  Jeg svarer ikke her mere medmindre den unge mand skriver.
 • Ja, lad os afvente at den unge 18 årige melder tilbage.

  Dog - kan du ikke lige henvise til det sted, hvor det fremgår, at man kan forøge sin penisstørrelse med omkring 80 % - som jo er det, han beder om, OG som du her bekræfter kan lade sig gøre???

  Det mener jeg så ikke kan lade sig gøre, men når du nu siger det....Også jeg vil da gerne lære noget; kan så kun undre mig over, at du ikke selv har forøget med så mange procent, når det nu er så vigtigt at tage sig godt ud over for vildt fremmede mennesker i f.eks. svømmehallen.
Log in eller Registrér for at kommentere.