Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme

Hjælp lille tissemand

Redigeret 2 november, 2016, 08:52 i Åben debat for mænd
Hej allesammen

Jeg er en 19 årig dreng, som har et "lille problem". Jeg har et lille problem, som lyder på at min tissemand kun er 9 cm i stiv tilstand og ca. 3 cm i omkredsen. Jeg har det meget omtalte 'lille penis problem' som er skyld i mange problemer for mig... så sent som i sidste weekend blev jeg tilbudt at gå med en sød pige hjem men måtte takke pænt nej da jeg var bange for hvad hun ville sige/tænke om min penis.... Jeg er derfor ikke seksuel aktiv, da jeg er bange for, hvad pigerne vil tænke.

Nogen, som måske kan hjælpe eller ligger inde med et godt råd?

Kommentarer

 • Hej du der er håb for dig :o)
  Uanset hvad så må du ikke blive fristet til at købe piller som lover dig en stor pik for det virker ikke.
  Du har helt sikkert hørt om viagra, men havde der rent faktisk været en pille der kunne få pikken til at vokse så havde du også set og hørt om den i nyhederne. Det findes bare ikke.
  Du vil helt sikkert kunne finde piger der får rigeligt nydelse ud af en pik på din størrelse, men for at være ærlig ville du nok møde 5 der ikke ville være tilfreds før du møder hende der ok.
  Der er jo også andre måder at tilfredsstille en kvinde fx. tunge, fingre og vibratorer.
  Langt de fleste jeg har været sammen med vil helst slikkes op i det røde felt inden de fik pik.
  Nu er du heller ikke helt færdig med at vokse, men skal nok ikke forvente at komme op på gennemsnittet som er 15,5 cm lang og 12 cm i omkreds ( på det tykkeste sted).
  Mig bekendt er der kun én mulighed for at få en større pik og det hedder en penisextender.
  Der er kun én model der passer din størrelse (under 10 cm) (hvad jeg kender til) den hedder andro penis mini (søg google).
  Er der en her på netdoktor der siger at en model er den bedste så er det en reklame hvor han vil snyde dig for dine penge.
  Der er ikke én model der er bedre end andre da de alle virker på samme måde som er celledeling.
  Der for linker jeg ikke til en side som du kan købe den på da jeg gerne ser at du finder den billigste pris, men find en side du tror du kan stole på for der er fupsider iblandt dem.
  Der findes ikke mange undersøgelser der påviser at det virker, men det findes ( igen søg på google).
  Jeg har selv lagt 28 mm på længden med den model der hedder Jes extender som jeg har kombineret med en penispumpe til at øge omkredsen med 14-16 mm.
  Jeg gjorde det ikke fordi jeg havde brug for det, men for at se om det virkede så nu er jeg en glad mand der har en pik i xl størrelse 19,8 cm lang og 15,1-15,3 cm i omkreds.
  Det har virket for mig, men jeg vil være ærlig og sige at det ikke er alle der får lige så flotte resultater som mig og nogle slet ingen.
  Det kræver dedikation og tid MEGET LANG TID med extenderen på jeg har brugt tæt på 900 timer hvor de sidst 150 timer har været vedligeholdelse da man ikke må stoppe fra dag til dag da man så kan miste de resultater man har opnået og man må heller ikke starte for hårdt op da det kan skade pikken permanent.
  Jeg har lagt alle mine resultater her på netdoktor i debatten : få en større og længere penis med en penisextender der kan du få en masse tips og tricks.
  Håber det var et svar du kunne bruge og er du i tvivl om noget kan du bare svare her.
  Mvh familiefar33
 • @jokke19
  Du skal i første omgang ikke gå ud at købe nogle dyre apparater eller lignende, selvom de måske nok kan hjælpe.

  En eventuel manglende vækst af penis skyldes ofte nogle problemer med kroppens hormonudskillelse, og jeg vil foreslå at du først går til din læge, fortæller ham om dit problem og beder ham om at undersøge dine hormon-niveauer i kroppen.

  Hvis det viser sig at du har meget lave niveauer at et eller flere hormoner, kan han give dig hormonterapi der gerne skulle skub i tingene.

  Jeg ved godt, at det nok er meget pinligt at snakke med lægen om din tissemand, men det ville være en stor fejl hvis du ikke spørger ham først.

  Held og lykke med det!
Log in eller Registrér for at kommentere.