Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Smerte og hævelse i penis

Redigeret 18 oktober, 2016, 18:13 i Åben debat for mænd
Hej.
jeg har i ca. 2 år døjet med problemer med penis. De første symptomer var stikkende fornemmelse i penishovedet under ejakulation. Nu er symptomerne blevet meget værre i form smerter i hele penis og hævelse efter ejakulation som oftest varer 3-4 timer. Penis føles rigtig øm og meget hård, når den er slatten. Blodårerne på penis er meget tydelige under de 3-4 timer som problemerne varer. Det hjælper at ligge ned, da problemerne gradvist aftager og penis bliver igen blød, når den er slatten. Når jeg igen står op, så bliver penis hård og øm, og blodårerne bliver tydelige i slatten tilstand.

Jeg har været til lægen med dette, og der er blevet fortaget MR-scanning af det lille bækken samt ultralyd af prostata. Begge så ud til at være normale, dog skrev lægen på min journal, at det eneste upåfaldende var at prostata blot målte 22 kubikcentimeter. Lægen sagde at han ikke vidste hvad jeg fejlede, og havde ingen yderligere forslag til behandling.

Jeg står nu i den situation, at jeg ikke ved hvem jeg skal henvende mig til angående mine problemer med penis. Jeg føler at problemerne bliver værre med tiden og døjer nu også med efterdryp, efter at jeg har tisset. Jeg føler at det ødelægger min livskvalitet i form af, at jeg ikke dyrker sex, da jeg skal døje med smerterne efterfølgende. Dette har således medvirket til, at det har haft en negativ påvirkning på min selvtillid, når jeg skal møde nye mennesker af det modsatte køn. Jeg håber, at i kan hjælpe mig med, at få nogle svar på mine smerter

p.s. er 20 år gammel

Med venlig hilsen
En Spørger

Kommentarer

 • Indstillinger
  Hej

  Siden lægerne åbentbart ikke kan hjælpe dig så kunne du evt. prøven zoneterapi, akupunktur o. lign. alternativt. Det kunne måske lindre dine smerter og evt. give et fingerpeg over hvad årsagen kunne være.

  Hvis problemer bliver værre så bed om at se en specialist
 • Indstillinger
  Jeg synes du skal gøre følgende:

  1. Gå ind på reddit.com og forklar din situation i de forskellige relevante fora(subreddits), og spørg, om der er nogen der har gået med det samme. Jeg har personligt fået mange svar derinde, som min læge ikke anede råd om.

  r/sex og r/STD er nok gode steder at begynde.

  Husk at de fleste fora er på engelsk derinde.

  2. Opsøg forskellige urologer i Danmark, og bed din egen læge om at give dig en henvisning til dem.
 • Indstillinger
  Et bud kunne være at du har fået en regulær knude på en blodåre i pikken.
  efterdryp kan du komme af med med knibeøvelser for mænd (søg på Google).
  et bud på det med blodåren kunne være en penispumpe (nej dette er IKKE en reklame da de kan købes for under 200 kr alle steder på nettet).
  har du en reel knude ville du måske kunne rette den ud hvis pikken bliver suget helt fuld af blod og op til max størrelse.
  Dette er kun et bud, men jeg synes logikken er med.
Log in eller Registrér for at kommentere.