Hjem Øvrige debatter Ris og ros til Netdoktor

Kedeligt debatforum

lotte123lotte123
Redigeret 14 oktober, 2016, 10:10 i Ris og ros til Netdoktor
Det kan godt være, der er kommet nyt design, men åhhh, hvor er Netdoktor efterhånden blevet kedelig.

Enten

kommer der spørgsmål som stilleren af spørgsmålet aldrig melder tilbage på - man får indtrykket af, at der sidder nogen og keder sig, og derfor leger med at stille spørgsmål.
Jeg føler mig efterhånden temmelig meget til grin, når jeg bruger ulejlighed med at komme med nogle bud i i given problematik. Men tja... håbet er dog stadig (lidt) lysegrønt.

Eller

Det vælter ind med reklamer på stort set alle sider - primært om Viagra eller penisforlængere, men også alt muligt andet - totalt uvedkommende.

Der må godt nok være rigtigt mange totalt dumme mænd, der følger med her på siderne, for hvis ikke de der svindlere kan sælge her, så ville de nok ikke tilsvine et debatforum med deres ulovlige reklamer.
Oven i købet er disse midler ofte direkte farlige at bruge/indtage.

Men kort og godt - her er blevet ret så kedeligt.

Kommentarer

 • Ja, siden trænger virkelig til en kærlig hånd og nogle vågne administratorer, der følger med i debatterne osv.

  Man kunne virkelig ønske sig, at der blevet lavet et nyt og bedre site, hvor folk også kunne deltage i debatterne via telefonen osv., og hvor man kunne stemme på nogle spørgsmål, der så blev besvaret af en rigtig læge eller lign.

  Jeg kan ihvertfald sagtens følge dig, det er et lidt trælst site.
 • Kære lotte123 og abekatten85

  Tak for jeres indlæg. Det er selvfølgeligt ærgerligt, hvis der er spørgere og brugere, der aldrig melder tilbage. Det kan de have mange grunde til, men det er i hvert fald svært at gøre ret meget ved.

  Derimod er der noget at gøre ved både svindlere, som sender spam ind, og den funktionalitet, som vores debatfora har. Begge dele arbejder vi løbende på at forbedre, og der er ikke noget, vi hellere ville end at få fast i det allernyeste på området. Men der er også mange andre opgaver, der skal løses her på Netdoktor, så vi bliver nødt til at prioritere rækkefølgen. Det håber vi på forståelse for.

  I mellemtiden vil vi gerne takke jer for, at I er blandt dem, der både er med til at sikre, at vi har en levende debat på Netdoktor og mange gode indlæg.

  God weekend.

  Venlig hilsen
  Per
  redaktionschef Netdoktor
Log in eller Registrér for at kommentere.