Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Netdoktor skifter udseende

netdoktornetdoktor admin
Redigeret 26 september, 2016, 05:16 i Ris og ros til Netdoktor
Hvis du synes, at Netdoktors sider ser anderledes ud, end de plejer, er det fuldstændig rigtigt. Vi er i fuld gang med en omfattende ombygning, som blandt andet byder på et nyt udseende. Det betyder for eksempel også, at det nu er langt nemmere end tidligere at læse vores artikler på smartphone og andre mobile platforme.

Tilretningen sker løbende, så du vil muligvis opleve, at enkelte sider skiller sig ud, fordi de endnu ikke er blevet ændret til det nye udsende.

Hvis du oplever områder eller funktioner, som du ikke længere kan finde eller bruge, som du hidtil har gjort, vil vi meget gerne høre fra dig.

Venlig hilsen
Per,
redaktionschef Netdoktor

Kommentarer

  • Indstillinger
    Det ser da helt fint ud.

    Dog ville jeg ønske, at der kunne opfindes et "system" så alt det der spam, der jævnligt popper op, kunne fjernes endnu hurtigere.

    Især er det seksuelle artikler, der forurener, og da vedkommende bliver ved og ved, må det jo beklageligvis betyde, at der falder nogen i "saksen" hver gang.

    Måske noget med, at redaktionen lige kan få oplysning, når en ny bruger tilmelder sig - og kan holde øje med vedkommende - bare de første dage, da det jo gerne er der, der svines til.
  • Indstillinger
    Kære lotte123

    Tusind tak for din tilbagemelding. Vi vil meget gerne kunne gøre det nemmere at blokere for spam, men det ligger ikke i de ændringer, vi er i gang med nu.

    På baggrund af dit indlæg vil vi nu holde ekstra øje med de debatter, du omtaler.

    Venlig hilsen
    Per
  • Indstillinger
    Ja, nu må jeg lige smile lidt.

    Debatterne bliver meget ofte oversvømmet med de her spam-reklamer, som jeg nævner her også.

    Nu er der kommet ny side - og der er så på forsiden en henvisning til de nyeste debatter - øverst er så en af dem, der er blevet aktiv, fordi der er lagt en spam-reklame ind.

    Fint - det giver da grobund og animerer vel yderligere disse svindlere at smide deres reklamer (gratis) ind med ting, der i bedste fald er virkningsløse, i værste er direkte skadelige.
  • Indstillinger
    Kære lotte123

    I det debatsystem, vi bruger i øjeblikket, kan vi ikke lave et automatisk filter til den slags indlæg. Det kan vi forhåbentlig, når vi udskifter systemet, hvilet vi arbejder hen imod.

    Indtil da vil vi i redaktionen holde ekstra øje med de indlæg, du nævner, og vi er rigtig glad for, at brugere som dig også hjælper til med at gøre os opmærksomme på dem.

    Venlig hilsen
    Per
Log in eller Registrér for at kommentere.