Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Udflåd fra penis

Redigeret 26 december, 2016, 09:03 i Åben debat om kønssygdomme
Hejsa,
Jeg har hver dag og mest om morgen udflåd fra urinrøret - penis. Nu ca i 3 måneder. Jeg har været til læge som tog diverse test for kønssygdomme (podning) som alle var negative. Ingen klamydia eller gonerre etc. . Han valgte dog alligevel at give mig en zitromax kur, men symptomerne er ikke forsvundet. Har stadig udflåd. Det lugter ikke og er gennemsigtig i løbet af dagen men hvidligt om morgen. Det er i løbet af dagen vandigt, men er lidt tykt om morgen. Jeg gik til lægen igen som tog en podning direkte af udfådet som igen kom tilbage uden bakterie vækst.
Så nu er mit spørgsmål hvad fanden kan det så være og har andre prøvet noget lignende? Kan det eventuelt hænge sammen med analsex eller svamp? (Det mente min læge ikke)
Det skal siges at inden udfådet startede havde jeg kort irriteret glans som var rødligt og med noget nakeost lignende. Det forsvandt hurtigt men nogle dage senere startede jeg med at få udflåd.

Kommentarer

 • Indstillinger
  Jeg gætter på svamp
 • Indstillinger
  For mange år siden blev jeg smittet med "noget". Det var noget tyndt vandigt noget. Lægen kunne ikke finde ud af hvad det var.
  Så var jeg hos en gynækolog i et andet ærinde og han siger så til mig du har ???. Jeg kan slet ikke huske hvad det hed, men jeg fik nogle tabletter og det var væk med det samme. Mit råd, søg en specialist.
 • Indstillinger
  Er du sikker på, at du ikke kan prøve at huske hvad det "noget" er?
 • Indstillinger
  Det er virkelig mange år siden og jeg var en næsten uskyldig ung pige. Jeg må indrømme jeg blev så forskrækket, da gynækologen sagde jeg havde "noget", så jeg ikke hæftede mig rigtigt ved hvad det hed.
  Jeg tog tabletterne og det forsvandt.

  Jeg er ked af jeg ikke kan svare dig.
 • Indstillinger
  Hey Mads.

  Jeg oplever for tiden nøjagtig det samme som du beskriver. Er blevet testet flere gange både ved podning og urinprøve, men alle prøver er negative.
  Hvis du har fundet et svar på din situation, må du meget gerne dele det her.

  På forhånd tak.
 • Indstillinger
  Mycoplasma.. det er en ny type klamydia som ikke spores ved almindelige "tests" .. man skal specifikt tjekkes for det, og det forgår ligesom ved podning.

  Var selv ved lægen med præcis det samme og fik lavet en "normal" test.. for gonorre og klamydia.. prøven var negativ, men fordi symptomerne fortsatte, gik jeg til lægen og insisterede på at få endnu en podning.. denne gang tjekkede de så for andre ting, hvoraf testen gav udslag på mycoplasma..

  Efter en pencillinkur var det ovre..
Log in eller Registrér for at kommentere.