Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

MEGET sund vegatabilsk fødevarer dild (TØRRET).

Redigeret 31 juli, 2016, 04:46 i Sund kost
Hej jeg hedder Jacob Hedekær Holstener. Og går MEGET op i fødevarers næringsindhold pr 100 gram.

Hvis man ville have en fødevarer med EKSTREM HØJT jernindhold som især er til gavn for kvinder, af blandt andet naturlige årsager, så skal man gøre det MEGET UNORMALE at indtage dild TØRRET.

Det indeholder 48,8 mg jern pr 100 gram. Calcium 1784 mg pr 100 gram. Magnesium 451 mg pr 100 gram. Og kalium 3308 mg pr 100 gram. fosfor 543mg pr 100 gram.

ved indtagelse af 18 gram dild tørret så har man indtaget en VOKSEN mands daglige jernbehov. Og ved indtagelse af bare 33 gram så har man dækket en kvindens daglige behov af dem der er igang med at have deres månedlige cyklus, ville IKKE sige det andet ord af HENSYN til IKKE at virke krænkende.

Så INDEN kvinder begynder på JERNTABLET BEHANDLING, så overvej at bruge DILD TØRRET som NATURLIG kilde til at behandle let til moderat jernmangel. Men til behandling af let til moderat jernmangel der skal nok benyttes 100 gram dagligt i måneder, men så tror (JEG) også efter bare MAX en måned med 100 gram dagligt ville kvinder tydelig kunne mærke forbedring. Fordi 3 kg (tørret dild) jernindhold på en måned svarer til en FARMACEUTISK jerntablet behandling på en uge.

Og en FARMACEUTISK jernbehandling der benytter man 200 mg jern dagligt, det er en dosis 22 GANGE HØJERE pr dag end MANDENS daglige behov.Ved indtagelse af bare 50 gram (TØRRET) dild så har du fået daglige calcium behov dækket for både mænd og kvinder.

Og ved indtagelse af 60 gram tørret dild så har du dækket kvindens daglige magnesiumbehov. Og ved indtagelse af 70 gram tørret dild så har du dækket mandens daglige magnesiumbehov.

Og ved indtagelse af 60 gram tørret dild så får du en gennemsnitligt vestlige kost daglige kalium niveau på 2 gram, daglig anbefaling for en voksen er 4 gram kalium. Medicinsk kaliumdoser ligger på 5000 mg. Det svarer til at indtage næsten 150 gram tørret dild. MEN der findes mange andre gode kaliumkilder så man behøver ikke benytte dild til dette formål

MEN til NATURLIG medicinsk behandling af jernmangel der er TØRRET dild nok det bedste valg inden for fødevarer. Men for at kunne få det ned, så bruge juice saft, sodavand, brug IKKE vand begrund af smag. Og heller IKKE mælk. Fordi ved 100 gram dild der får du dækket TO gange SUNDHEDSSTYRELSEN daglige calcium behov.

Kommentarer

Log in eller Registrér for at kommentere.