Hjem Hjerte og blod Blod og blodsygdomme

Hvad fejler jeg? Blod i afføring

Redigeret 26 juli, 2016, 05:06 i Blod og blodsygdomme
Jeg ved ikke hvor jeg skal begynde. Jeg har så mange symptomer på, at jeg er syg på en eller anden måde. - Men at der er frisk blod i min afføring hver gang jeg er på toilettet, er nok den der skræmmer mig mest. Jeg har døjet med det i over 3 måneder, men tænkte at det nok var på grund af hård mave, hvilket var ekstrem hård mave. Så for 2 uger siden, gik det på få timer fra hårdt, til tyndt, men jeg blødte stadig. Tænkte det kunne være min hårde mave havde lavet sår, men nu har jeg haft tynd afføring i 2 uger og jeg synes der bare kommer mere og mere blod. PS. Jeg har ingen smerter.
Jeg fik taget blodprøver for to måneders tid siden, grundet led/knoglesmerter (er ikke sikker på, hvad det er der gør så forfærdeligt ondt), de viste helt normale tal, undtaget min blodprocent, som var rimelig høj. Dog ikke alarmerende nok til, at de mente der skulle reageres. Ved stadig ikke hvad grunden til smerterne er, jeg er ikke blevet undersøgt yderligere. Det ser jeg også som et symptom.

Jeg er på penicillin for 12. gang på lidt over et år. Mine problemer har været stefalykokker, urinvejsinfektion og bakterier i blæren. Nu sidder jeg på penicillin pga. Betændelsesknuder i halsen, der gør jeg har svært ved at få vejret under søvn.

Udover det er jeg svimmel, mit energi- og overskudsniveau er i bunden, hvis ikke under bunden og det påvirker mig også psykisk.

Min læge vil ikke se mig før de har min journal, (er lige flyttet) og min tidligere læge har ferie. Jeg er bange for det er min lever, da jeg er født med en bilirubin på 465, lå bevidstløs en uge i dobbeltlys på intensiv, 24 timer i døgnet med sonde. Jeg overlevede uden en hjerneskade, hvilket var et mirakel i sig selv. Grunden var umoden lever. (Er født 16 dage for tidligt). Udover det, har jeg et par gange taget alt for mange forskellige piller (selvmordsforsøg), så er bange for min lever har taget skade?

Min læge vil ikke se mig, efter at have gået så længe med det tror jeg ikke lægevagten vil tage mig seriøst, og jeg kan jo ikke bare tage til sygehuset uden en henvisning? Nogle her der har oplevet noget lignende? Vil bare gerne have bekræftet, at der er en mulighed for det ikke er alvorligt. Eller i så fald, hvad kan det være??

Håbefulde hilsner,
Zenny

Kommentarer

 • Du lyder som om du er godt "oppe at køre". Så tager lægen dig sikkert ikke helt seriøst.
  Men bortset fra det så er det jo galt du har blod i afføringen. Efter det du fortæller er du heller ikke blevet undersøgt. ? Du har hård mave, fortæller du. Så kan du have fået hæmorider.

  Af hvilken grund får du penicillin, der må jo være en grund eller hvad ? Har du bare fået det for at se om det hjalp. ? Er der stillet en diagnose om alle disse symptomer.
  Jeg ved godt du nævner flere årsager, men det lyder underligt.

  Min søn havde også blod i afføringen i lang tid. Lægen slog det hen. men jeg blev bange og "forlangte" han skulle undersøges af en specialist. Han havde en alvorlig tarmbetændelse. Det er ikke rart at ligge der med enden blottet, men der er ingen vej udenom.

  Du bør undersøges, der hvor det er galt. Men jeg forstår sådan set godt din nye læge vil vente på journalen.

  Du fortæller, der er blod i afføringen så bør du bestemt undersøges. En undersøgelse han burde henvise dig til, hvis ikke du har hæmorider, det kan din læge jo se efter.

  Ang. lægevagten, nej, man går ikke til lægevagt med den slags.

  PS. Det er klart du er svimmel og dårlig tilpas, hvis du har fået så mange penicillin behandlinger.
 • Jeg siger tak for svar, og går ud fra jeg hellere må forklare.

  Jeg har skrevet, hvad jeg bliver behandlet for, i forhold til penicillin. Det har alle gange været stefalykokker, urinvejsinfektion og bakterie i blæren. Nu har jeg en stor betændelsesknude i halsen, som jeg er i behandling for.

  Jeg vil ikke sige, at jeg er oppe at køre. Jeg forholder mig rimelig roligt, og specielt når jeg snakker med lægen. Jeg tror bare at jeg er frustreret, i og med at min læge afviser mig. Jeg ved jo, at jeg har krav på at komme ind og blive tilset. Og jeg underskrev også, under min adresseflytning, at jeg derved gav dem lov til at indhente min journal. Hvorfor er muligheden der, hvis lægen mener man absolut selv skal få den overflyttet? Det ved jeg er noget vås, da jeg kender en overlæge, som siger, at har jeg skrevet under på de må det, skal de også gøre det. Hvilket de jo nægter, og der er ikke så meget andet at stille op, når min tidligere læge har ferie?

  Mvh
 • Jeg stiller mig lidt undrede over for det du skriver.


  "Jeg har skrevet, hvad jeg bliver behandlet for, i forhold til penicillin. Det har alle gange været stefalykokker, urinvejsinfektion og bakterie i blæren. Nu har jeg en stor betændelsesknude i halsen, som jeg er i behandling for."

  Urinvejsinfektion, bakterie i blæren o.s.v. Det lyder som det samme. Det lyder også som om du bare har fået behandling, som slet ikke har virket. Det er det, jeg mener med en diagnose.

  Betændelsesknude i halsen. Jamen det skal da undersøges hvad der er galt. For mig lyder det som om du bare har fået en penicillinbehandling hver gang du har henvendt dig.
  Og det bliver man syg af. Jeg havde en læge, som bare gav mig penicillin og ikke undersøgte hvad der var galt. Det kostede mig en uge på sygehuset.

  Der er noget underligt i det du fortæller. Om det er din læge eller dig kan jeg ikke vide.
 • Jeg forstår ikke hvad du mener med hensyn til journalen. Da jeg skiftede læge måtte jeg selv bede lægen/sekretæren om at sende journalen til min nye læge.

  Man kan henvende sig hos en halslæge uden henvisning fra lægen. Det lyder noget underligt med knuder i halsen. Der skal stilles en rigtig diagnose.

  Du skal også til en specialist, når du har blod i afføringen, hvis det, som sagt, ikke er hæmorider. Vil lægen ikke se dig, så find en anden læge. Det måtte jeg gøre, for min daværende læge troede ikke på mig. Og jeg var virkelig syg.
Log in eller Registrér for at kommentere.