Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

HjÆLP! KAN JEG VÆRE GRAVID??

Redigeret 21 juli, 2016, 04:32 i PMS og menstruation
Hej. :-)

Jeg er meget i tvivl om hvorvidt jeg kan være gravid eller ej.
I juni måned stoppede jeg på mine p-piller og fik derefter min menstruation, men har ikke haft den siden (altså på den "naturlige" måde). Jeg har haft ubeskyttet samleje med min kæreste, da vi går og ønsker lidt et barn. Det er ikke noget vi prøver på forhastet og tager det egentlig bare stille og roligt. Problemet er bare, at jeg ikke kan huske dato på hvornår jeg skulle have haft min menstruation her i juli og han er kommet op i mig 4-6 gange indenfor de sidste to uger - men jeg får konstant negativ, når jeg tager graviditetstestene.

Er der en sandsynlighed for at jeg kan være gravid eller er det min krop der er igang med at finde sin egen cyklus?

Kommentarer

 • Indstillinger
  Du skriver, at du er stoppet med dine p-piller på en ukendt dato i Juni måned og du siden da kun har haft menstration en gang siden da. Siden da har I haft ubeskyttet sex uden nogle positiv graviditettest.
  I teorien kan du godt være gravid, men du skriver også, at du har fået adskellige negative graviditettester, så det er nok usandsynligt. I har nok haft sex udenfor din ægløsningsperiode.
  Hvis jeg var dig, ville jeg tage den med ro indtil næste menstration og så finde ud af, hvornår din ægløsning er. Så kan din kæreste og dig prøve at blive gravide der.

  Skulle det ikke lykkes efter et par ægløsninger (og husk det kan godt tage et par måneder nogle gange), så tag kontakt med egen læge for råd og vejledning.

  Håber det hjælper.
Log in eller Registrér for at kommentere.