Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Gulig afføring ?

Har set et indlæg lidt længere nede om næsten sammen emne . Min afføring har igennem de sidste 4 - 5 dage , haft den beskrevet farve . Alt er normalt ellers . Jeg har ingen symptomer på noget . For en uge siden drak jeg vel 2 liter presset gullerødssaft over to dage kan det have en betydning ?
Når man søger på nettet om gul afføring , virker det jo ret alvorligt . Hvor lang tid skal man se an inden man går til lægen ?

Kommentarer

  • Indstillinger
    Da det nu er en hel uge siden, du har drukket den gulerodssaft, burde det for længst være ude af kroppen nu, hvorfor jeg da helt klart vil råde dig til at kontake din læge på mandag.

    Det er muligt den slags vil påvirker afføringen i længere tid, men hellere reagere en gang for meget end en gang for lidt.

    Jeg har for nyligt - af en mave- tarm specialist - fået at vide, at der ikke skal gå mere end 24 timer før indtaget mad og drikke skal være bearbejdet og "affaldet" skal være kommet ud.

    Derfor mener jeg ikke at noget, du har indtaget for en hel uge siden, stadig bør påvirke dit tarmsystem.
  • Indstillinger
    Mange tak for dit svar ! Lige for at følge op, så er det begyndt at normalisrer sig .

    For pokker - man kan få sved på panden hvis man går i dybden med det og begynder at google : det er jo lige fra ingenting til nærmest dødelig sygdom det kan være tegn på .

    Men man skal nok være lidt opmærksom , hvad der kommer ud i den anden ende , især hvis man er over 50 .
Log in eller Registrér for at kommentere.