Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Voldsom græspollen allergi nu

Redigeret 7 juni, 2016, 12:45 i Allergi
Jeg er for ca 5-7 år siden blevet vaccineret mod græspollen. Det har hjulpet lidt.
Får ca 2 piller xyzal dagligt. Øjendråber. Næsepudder. De sidste dage her har alligevel været ulidelige. Næsen løber og jeg nyser og er døsig og uoplagt.
En diprospan-sprøjte virkede godt i 3-4 uger dengang for mange år siden men de senere år er den blevet frarådet. Er den så farlig eller er det hysteri? Hvad dælen gør jeg?

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej

    Der er flere naturlige muligheder uden bivirkninger Måske du kan bruge noget at følgende:

    1. Heel Allergi

    Lindrer løbende næse og rindende øjne pga. høfeber. Virker på langt de fleste tilfælde- men ikke altid. Ofte indtræffer lindringen på få minutter.

    http://www.helseurt.com/heel-indikationer/#heel5

    2. Nazalese
    I 2006 viste en undersøgelse, at den homøopatiske næsespray Nazalese virker som akut medicin mod høfeber. I 2003 har den også i en undersøgelse med 100 frivillige vist at virke lige så godt eller endda bedre end de gængse typer antihistamin-sprays.

    På Glasgow homøopatiske hospital har man i en videnskabelig undersøgelse vist, at homøopatisk behandling med allergifremkaldende stoffer i homøopatiske doser kunne vænne immunforsvaret til stofferne, så personerne i løbet af nogle måneders behandling ikke længere overreagerede imod dem.

    http://www.naturli.dk/artikel/tema-en-drabe-i-havet/


    3) Luffeel næsespray:

    Lindrer akutte irritationer i næser og bihuler pga. pollen, svampesporer og andre allergener uden at irritere næsen eller andre bivirkninger. Virker ofte på få minutter. Fås i Matas webshop samt i helsekost- onlinebutikker
Log in eller Registrér for at kommentere.