Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

I tvivl om implantat størrelse

Jeg er en kvinde på 23 der i efterhånden mange år har kunnet tænke mig silikone bryster – nok siden jeg var 14-15 år. Det er ikke fordi jeg mangler noget fra naturens side ( 160 cm høj/85 kg/75 F skål) – Men har bare altid været fascineret af looket og faconen på kunstige bryster. Nu siger opsparingen godkendt, og om et halvt år har jeg besluttet mig for at lægge mig under kniven. Har godt nok mødt en del modstand på et fra folk, bl.a mine forældre og en del venner som stiller sig uforståelige over for mit valg, så er lidt træt af folk der vil guide mig i en anden retning – for det er min krop og mit ønske. Men jeg er bare i tvivl om hvilken slags implantater jeg skal vælge og hvor mange ml? Nogen som kan hjælpe mig med hva jeg skal forberede mig på? jeg har prøvet at photoshop (ret dårligt) et billede af mig lidt(med tøj), et hvordan jeg ser ud nu og et hvordan det måske kunne ende? Håber at nogen kan være behjælpelige.
Marie-Louise

Kommentarer

  • Indstillinger
    Ingen tvivl; jeg hører også til gruppen, der så absolut vil mene, at du kunne bruge dine penge på langt bedre ting, men jeg skal nok undlade – det er dit liv, og kun dig der med stor sandsynlighed vil fortryde, men det er dit valg.

    Du kan måske få nogle mere eller mindre brugbare råd her, men jeg synes klart, du skal søge virkelig professionel rådgivning.

    Det er vel sagtens et privathospital/klinik, der skal foretage indgrebet, og jeg vil derfor foreslå dig, at du putter lidt penge i nogle konsultationer nogle forskellige steder, hvor du beder om virkelig faglig og professionel rådgivning i, hvad der er det bedste for lige præcis DIG og det, DU vil.

    Jeg hørte for nogle år siden, at i Los Angeles er den største drøm hos mange mænd at de så gerne – bare en gang – vil opleve at være sammen med en kvinde med naturlige bryster. Hehe

    Måske du skal tage der over og få det gjort – der er man åbenbart specialister.

    Du er selvfølgelig klar over, at når først du begynder på den slags, så skal de udskiftes (og det ved jeg så ikke, men mener at have hørt, at mindst hvert 10. år), hvorfor du skal sørge for en fast opsparing resten af livet til jævnlige operationer.

    Og nej – jeg prøver ikke, hvad andre heller ikke har haft held med, men har du overvejet et par sessioner hos en psykolog, så du kan få bearbejdet, hvorfor du vil have silikone i et par i forvejen store, flotte bryster, som de fleste givet misunder dig?
  • Indstillinger
    Det var jo nok også klogt at kigge på eventuelle bivirkninger før man bestemmer sig. Men hvis brysterne betyder mere end alt andet, ja så lider man vel bare for "stadsen".

    citat:

    De godt 2000 danske kvinder, der hvert år får opereret deres bryster større, risikerer at få ødelagt følelserne i brysterne. Alligevel er det ikke sikkert, at kvinderne altid bliver informeret om risikoen.

    Der findes forskellige operationsmetoder, og noget tyder på, at risikoen afhænger af operationsmetoden, og undertiden er den langt større, end det kvinderne får oplyst før operationerne, hvis de overhovedet får nogen information om risikoen for føleforstyrrelser.

    Ifølge overlæge på plastikkirurgisk afdeling på Amtssygehuset i Roskilde, Jørgen Hesselfeldt, tyder en række internationale opgørelser på, at ca. 15 pct. af
    kvinderne får bivirkninger i form af føleforstyrrelser af en eller anden art efter en brystforstørrende operation.
Log in eller Registrér for at kommentere.