Hjem Øre, næse og hals Åben debat om øre-, næse- og halssygdomme

Kan man blive døv på et sekund?

Hej netdoktor. Igår var jeg hjemme ved en ven, og jeg var lige faldet i søvn, da han valgte at lave en "prank". Han tog så et lufthorn som de bruger sidste skoledag, og jeg ved ikke hvor langt det var fra mit øre, men nu har jeg det somom at jeg har en nedsat hørelse. Jeg er kun 14 år, og tanken om et høreapparat skræmmer mig meget. Kan man blive døv på et sekund? Og går det væk med tiden, eller skal jeg få en operation eller noget?

Kommentarer

  • Desværre kan et meget højt brag skade din hørelse. Om skaden er permanent er svært at sige. Hvis ikke din hørelse hurtigt bliver god bør du lade en læge kigge på øret.

    Det er forfærdeligt din kammerat gør sådan noget, han burde være klogere. Du bør fortælle dine forældre om episoden. Måske skal der senere rejses et erstatningskrav. Af den grund er det også vigtigt du har været ved lægen.

    Forhåbentlig er det "bare" en øjebliksskade, som retter sig igen, men det kan ingen på en debat svare på.
  • Jeg fandt dette til dig. Det er absolut ikke noget, der skal spøges med. Der står bl. a. når du læser jans historie, at høreskaden kan vise sig længe efter. Det vidste jeg ikke, så hvis jeg var dig gik jeg til læge og fortalte hvad der var sket. Hvis du var mit barn tog jeg dig til ørelæge. Jeg vil næsten tro en ørelæge kan sige om der er tale om en varig skade. Du bør tage dette alvorligt. Tal med dine forældre.

    https://hoereforeningen.dk/stoej/hoereskade


    https://hoereforeningen.dk/stoej/stoej
  • Viktorrj2, hvordan går det med hørelsen.
Log in eller Registrér for at kommentere.