Hjem Sport, motion og ernæring Sportsskader

Overophedning ved træning

Redigeret 22 marts, 2016, 08:54 i Sportsskader
Hej
Jeg har et problem, som jeg kan se, at andre har, men som ingen kan komme med et rigtig godt svar på. Så jeg prøver her.

Jeg spiller fodbold og overopheder næsten altid under kampe, når jeg presser mig selv. Det resulterer i en grum migræne-agtig hovedpine, som jeg nogle gange kan imødekomme ved at tage Treo inden sport, men jeg "koger" stadig lang tid efter træning. Når der er rigtig varmt, rigtig hårdt eller når jeg spiller indendørs, kan Treo ikke gøre tricket.

Jeg har prøvet med rigelige mængder vand, og både med salt og sukker, men vandet tisser jeg hurtigt ud også selv om, det er tilsat salt, og hverken salt eller sukker har haft nogen synderlig effekt.

Er der nogen tricks til at lede varmen væk. Er der nogen lægefaglig/medicinsk løsning.

Ps: Ja det virker at være i bedre form. Men det kommer jeg nok ikke til at være ...

Kommentarer

 • Hej


  Jeg havde selv en frygtelig hovedpine når jeg spillede fodbold som barn. Det viste sig at det var nogle tandrødder som trykkede på nerver. Da jeg fik tænderne fjernet så forsvandt problemet.


  Hovedpine er et symptom på at man har nogle svage punkter eller at man anstrenger sig mere end kroppen har godt af . Lyt til kroppen - du skal være sammen med den hele livet.

  Der er sikkert ikke nogen supersmart pille løsning på problemet. Det kan god være at de følgende homeopoatiske pilller kan lindre - De har i det mindste ingen bivirkninger

  http://www.amazon.co.uk/Health-Beauty-H ... i+migraine

  I modsætning til Treo som kan have alvorlige bivirkningger bla. maveblødninger.


  http://www.netdoktor.dk/interactive/med ... id679.html


  Kold kokusolie på toppen af hovedet afkøler også meget - men det er lidt usmart at anvende i pausen medmindre man er skaldet.
Log in eller Registrér for at kommentere.