Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

ondt i tindingen

Redigeret 12 februar, 2016, 06:37 i Hovedpine og migræne
Hej NetDokter.
Jeg har det sidste 1½ år lidt af smerter i tindingen. Det startede ud med små smerter, men når jeg får dem nu kan jeg ikke lave noget. De påvirker mig psygisk og fysisk, når jeg har dem er det eneste jeg kan gøre at sidde eller ligge i et mørkt rum.
Men smerten sidder ikke længere kun i tindingen men den er også begyndt og gå ned i kinden og videre ned i halden og pt. også ned til kravebenet. Smerten kan komme og gå f.esk. har jeg ikke haft den i en uge men nu er den kommet igen, den kommer altid igen. Når smerten er der føles min blodåre i henholdsvis tindingen, hals og ved kravebenet meget hårde.
Jeg har været ved lægen op til flere gange med dette problem men de kan ikke fortælle mig hvad der er galt. Jeg er blevet sendt hjem uden svar hver gang, og ved ikke længere hvad jeg kan gøre for at komme smerten til livs. Jeg har prøvet med forskellige smertestillende, men intet kan få smerten til at gå væk, kun lindre den en smule.
Kan i hjælpe mig?
Vh. Maja

Kommentarer

  • Indstillinger
    Trigeminusneuralgi, måske kunne det være denne sygdom. Du kan læse om den på Google og sammenligne dine symptomer. Der er også noget der kaldes Hortons hovedpine.

    Jeg kender alt for godt det med man går til læge og går igen uden man har fået nogen form for hjælp. Jeg var syg i 10 år før jeg fandt hjælp på nettet.
  • Indstillinger
    Tak for svaret, men når jeg har disse "anfald" kan de vare op til en 3 dage af gangen. Dog kan jeg godt relaterer til de "jag" af smerte som der kommer af Trigeminusneuralgi.
  • Indstillinger
    Du kan jo "foreslå" lægen, det kunne være denne sygdom og bede om henvisning til specialist. Det er mærkeligt din læge ikke selv kommer på tanken.

    Men jeg kender det godt. Man taler med lægen og går derfra. Så står man og tænker : Hvad fik jeg ud af det, INTET.
    Jeg har skiftet læge.
Log in eller Registrér for at kommentere.