Hjem Kvinder Snart gravid

Graviditetstøj - Morgenkåbe eller andet?

Redigeret 9 december, 2015, 05:07 i Snart gravid
Hejsa!

Det er jo snart jul, og jeg vil gerne købe noget godt og behageligt graviditetstøj til min søster, som forhåbentlig venter en lille guldklump i 2016.

I den forbindelse er jeg kommet i tvivl om, hvordan man finder det bedste graviditetstøj. Jeg er helt blank på området, så jeg har søgt lidt på nettet. Det er naturligvis oplagt med diverse træningstøj og nattøj, som er afslappet. Dog har jeg også læst, at det skulle være meget almindeligt at bruge en morgenkåbe som gravid.

Jeg kunne godt tænke mig at høre fra nogle kvinder, som kan give deres bud på, hvordan man finder det bedste graviditetstøj?

Jeg har pt. overvejet følgende produkter:

- https://www.zalando.dk/queen-mum-overal ... 2-q11.html (buksedragt / overall/
- http://morgenkaaben.dk/shop/morgenkaabe ... rgenkaabe/ (en hvid morgenkåbe - blødt stof)

Kommentarer

  • Nu kommer det jo an på, hvilken type din søster er, men hvis du googler ordet "graviditetstøj", så popper der jo et hav af muligheder op.

    Før i tiden skulle man jo ligne et villatelt, når man var gravid, men sådan er det jo slet ikke nu om dage,; der er bare så meget smart tøj til gravide.

    De fleste vil jo faktisk gerne have kropsnært tøj, der viser at man er gravid.

    Hvis din søster slet ikke har en morgenkåbe, så kan den jo nok være rar, men den anden model, du har fundet finder jeg faktisk langt mere anvendelig, da den også ser ud til at kunne bruges efter fødslen - og ikke kun til hjemmebrug.

    Men - se på, hvilken stil hun generelt foretrækker - og find så noget ud fra det.
Log in eller Registrér for at kommentere.