Kæmper med drilsk negesvamp :-(

Jeg har haft problemer med neglesvamp det seneste halve år. Jeg har prøvet nogle af produkterne herfra http://www.netdoktor.dk/brevkasser/arkiv/200453.htm men det har ikke hjulpet. Nu overvejer jeg at prøve https://mecindo.dk/scholl-neglesvamp-behandling.html . Det lyder jo lovende, men inden jeg kaster endnu flere penge ud af vinduet, så kunne det være rart at høre fra nogen der selv har prøvet produktet. Virker det?

Kommentarer

  • Kære Aldrig Syg. Jeg har med held fået bugt med neglesvamp på min tommelfinger negl som var angrebet 2 tredje dele af neglen.
    Jeg brugte Klorhexidin (mundskyld) hældte lidt i det lille medfølgende bæger og sad med tommelfingeren i 1-2 min daglig. jeg startede 12.januar og sluttede 26. juni dvs. ca. 5½ måned - det var den tid neglen var om at vokse ud. Nu ville jeg ønske, at jeg kunne lægge et foto ind som jeg har af før og efter, men det kan man vist ikke gøre her. Jeg er lige tilmeldt, så jeg har ikke så stor erfaring med at svare på indlæg. Nu håber jeg, at du/I andre kan bruge mit råd da det virkede fint på mig - jeg må sige, at det er n æ s t e n væk nu.
    Venlig hilsen Alex

Log in eller Registrér for at kommentere.