Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Elevationsseng

Godaften,

Jeg leder med lys og lygte efter en form for guide, der kan beskrive fordele og ulemper ved elevationssenge. Det tætteste, jeg er nået på en sådan, er denne hjemmeside http://sengezonen.dk/elevationsseng/ men de skriver kun om emnet og der er ingen senge at vælge. Jeg bør nok nævne, at den skal bruges i forbindelse med en handicappet, så der er en del relevant data, der skal følge med i en eventuel beskrivelse af modellerne. Hvis der har været fokus på hjælpemidler til gangbesværede og senge til samme, ser jeg gerne en af medlemmerne her dirigere mig i den rigtige retning. Alternativt må I gerne komme med forslag til hvor, jeg bedst muligt får en fornemmelse for hvilke senge jeg skal tage i betragtning.

Jeg fandt iøvrigt ingen kategori for handicappede i oversigten. Måske det var en idé at få oprettet en sådan?

Kommentarer

 • Indstillinger
  Det er nemlig rigtigt, at der er en hel del, du skal have med i mente. Vi har tilmed købt justerbart hæve-sænke sengebord og special puder og armlæn. Der findes nok ikke nogen egentlig guide til at vælge en elevationsseng, for enhver, idet alles behov er forskellige. Men hvis jeg var jer, ville jeg tage ud og prøve dem af hos forhandlerne. Lad for guds skyld vær med at bestille noget på internettet, som I så kommer til at fortryde senere. Tag ud og kig og derefter kan I se om det kan købes billigere ved at søge på det på internettet.

  God jagt :)
 • Indstillinger
  Tak skal du have Birte.
 • Indstillinger
  Gå ud i flere butikker og prøv sengene først. Ellers har jeg set, at der er en stor guide på vej fra en troværdig kilde, men vil ikke henvise til den, da den ikke er udgivet endnu. Redigering: Elevationsseng-GUIDEN er online nu - Tjek den her! Virkelig dybdegående research. Mange butikker har en eller flere ansatte, som faktisk har sat sig godt ind i valg af seng. Salling sælger desværre ikke elevationssenge mere, men dengang vi købte vores seng i Salling, fik vi rigtig god rådgivning. Men der er mange butikker, som specialiserer sig i senge, så det burde ikke være så svært :-)
 • Indstillinger
  Ja, jeg ville helt sikkert også tage ud i butikkerne og prøve sengen først. Jeg var lidt uheldig. Min kæreste og jeg købte en Magna elevationsseng. Den er rigtig fin, men jeg brugte ikke tid nok til at prøve madrassen, så det endte med en, der er alt for blød. Det er som at ligge i et badekar :-D
  Nu må jeg købe ny madras til sengen, og det er dyrt.
  Nå, men det er noget med, at rygsøjlen skal være helt lige, når man ligger på siden. Sælgeren kan guide, hvis det ikke bare er en sælger-Helge, smart i en fart.
  Lyder med en online guide.
  God fornøjelse med senge-købet :-)
 • Indstillinger
  Kan helt sikkert også anbefale https://elevationsseng.net/

  Massere fordele og ulemper.
 • Indstillinger
  Hvis du leder efter information om elevationssenge kan jeg anbefale at tage et kig her: https://sengetid.dk/collections/elevation - Hvis du scroller ned i bunden, så har de en masse god information om elevationssenge og du kan skrive/ringe til https://sengetid.dk hvis du har brug for vejledning af en sengespecialist :-)
 • Indstillinger
  SinePP8SinePP8
  Redigeret 11 december, 2019, 14:25

  Hej

  Jeg er på udkig efter en god og selvfølgelig billig elevationsseng, men jeg synes det er svært at vælge. Hvad skal jeg være opmærksom på? Det er ikke altid nemt at se forskellen på dem, selvom priserne svinger meget... Er der nogen der kan anbefale en specifik model?

  Venlig hilsen

 • Indstillinger

  Jeg lytter lige med her. Min mor er efterhånden blevet dårligere og dårligere, og jeg kunne godt overvej at give hende en elevationsseng i julegave, hvis det passer med privatøkonomien.

 • Indstillinger

  Jeg har kigget lidt videre siden i går og fundet nogen forskellige tests. I denne artikel anbefaler de Nordkap som "bedst til prisen". Den koster 11.999 kr og kan se at den har fået gode anmeldelser andre steder. Så jeg prøver at købe den og håber på det bedste.

  Jeg kan lige vende tilbage, når jeg har fået købt og testet den.

Log in eller Registrér for at kommentere.