Hjem Øvrige debatter Ris og ros til Netdoktor

Hjælp. 19 årig pige, med virkelig ingen bryster. Hjælp hjælp

Hej.
Jeg er 19 år gammel, og jeg har ingen bryster. Jeg ligner en 11 årig der er ved at komme i puberteten. Jeg føler mig på alle måder ufeminin, da de ikke engang er runde, der er bare brystvorten der "stritter" (det eneste der buler ud). Det har altid gået mig på, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre? Det ligger til familen at have en D skål eller op, hvorfor har jeg ingen? Fejler jeg noget? Kan de nå at vokse? Jeg er 175 høj, og vejer 61 kg. Ikke overdrevet slank og tynd, det har jeg aldrig været.
Jeg er så usikker på mig selv. Jeg går med ekstremt meget push up hver fag, så det ligner jeg har lidt, men intet lykkedes. Jeg er så ked af det..
Hvad skyldes det? Kan de nå at vokse? Kan jeg få noget for det? Hormoner? HJÆLP!
På forhånd mange tak.

Kommentarer

 • Hejsa

  Brysterne kan godt ny at vokse endnu. Nogle oplever at de stadig vokser i starten af 20´erne.

  Hvis du masserer brysterne dagligt (kokusolie er bedst) så løber der mere blod til områdert Efter 3-4 måneder burde du kunne se en forskel. Der er også fødevarer som fremmer naturlig østrogen.


  http://www.findhomeremedy.com/simple-ho ... largement/

  http://www.homeremedyhacks.com/26-home- ... east-size/

  Visualiseringsøvelser kan også hjælpe.
 • Jeg kan godt forstå din frustration.

  Nogle ting kan man klare selv, men hvis du ikke har det mindste endnu er sandsynligheden for at du får bare lidt fra naturens side MEGET lille :o(

  Start med at gå til din læge og fortæl ham/hende at du bliver MEGET påvirket psykisk af dine manglende bryster.

  Hvis du siger det er misundelse eller kosmetisk er der ikke noget tilskud.
  Groft sagt ( og undskyld for det ) Jeg tror ikke på at du får naturlige bryster.

  Fordelen kan være at implantater kan være pænere hvis det kun er implantatet så den "ægte" vare ikke sidder på spidsen af implantatet og gør brystet "skævt" i en eller anden vilkårlig retning.

  Håber du bliver glad uanset hvilken retning du vælger.

  Mvh familiefar
 • Kære anonyme 19-årige
  Forstår din frustration. Jeg er mand. Der er også mænd, som oplever, at deres stemme aldrig går i overgang, eller at de aldrig får hår de steder, hvor de burde. Der var en sjov julekalender for et par år siden, hvor hovedpersonen gerne ville være voksen og sej, men testiklerne faldt aldrig ned, som de skulle. Dermed siger jeg bare, at du ikke må tro, at du er alene.

  I vores pornofikserede tid er det nemt at komme til at tro, at ens kvindelighed/mandighed afhænger af kroppen alene. Mænd har forlængst bevist at krop og mandighed er to vidt forskellige ting. I dag er det jo snarere sådan, at man forbinder et stort brød af en sportstrænet mand med tilsvarende mangler blandt ørerne og i følelseslivet. Har jeg ikke ret?

  Det er måske sværere at forstå, at kvindelighed heller ikke har så meget med krop at gøre. Jeg kan kun tale som mand, men de første gange jeg for alvor faldt for kvinder, var det netop kvinder der ikke havde så mange ydre attributter. Til gengæld var de kvinder. Nu er der sikkert kvinder, der bliver sure på mig, men jeg elskede dem, fordi de turde vise svaghed, fordi de græd, fordi de var urimelige og ufornuftige, fordi de bar smykker og klædte sig som kvinder, fordi de smilte til mig med deres store, røde munde. Det fik mig til at se kvinden indeni, der gerne ville elskes. Og jeg gik pladask i fælden hver gang:-)

  Jeg er sikker på, at hvis du kigger dig rundt blandt skuespillere og kendis'er, så vil du finde masser af eksempler på kvinder, der netop har formået at vende deres manglende fysiske fortrin til deres store styrke.

  Det kan lade sig gøre, men ingen har sagt, at livet skal være let.

  Mit råd til dig: Klæd dig, så du viser, at du er stolt af din krop som den ser ud. Klæd dig i den slags kjoler, som de brugte i 20'erne (ikke meget barm der), eller i T-shirts, se dig i spejlet og øv dig i at være glad for lige netop den krop, som du har fået. Efter nogen træning vil du kunne gøre grin med din egen krop, og så er den ikke længere farlig for dig. Og pludselig vil du opleve, at alle andre også er holdt op med at fokusere på dine krop og på dig i stedet. Hvis du bruger brystimplantater eller andet, så er det en indirekte måde at fremme fokus på det, du ikke har. Allerværst hos dig selv, fordi du hver eneste dag vil minde dig selv om det, du ikke har i stedet for at flytte fokus til det, du har.

  Skønhed kommer indefra.

  Mvh. Natuglen
Log in eller Registrér for at kommentere.