Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hvordan hjælper jeg min deprimerede hustru?

Redigeret 13 september, 2015, 11:58 i Familie og venner
Min kone har for nyligt fået nyt job.
Hun har et stort arbejdspres, og har en meget "temperamentsfuld" chef, som hun med månederne næsten er blevet bange for. Han skælder ud megt højt og ofte, behandler de ansatte unfair.

Hun græder meget, er usikker på sig selv - og jeg har en fornemmelse af hun nærmer sig en depression. Hun tør ikke sige chefen imod, og det gør andre på arbejdspladsen heller ikke.

Det er lidt voldsomt at sige op og går ud i køen af arbejdsløse, og til mig siger hun jeg "bare skal give hende plads, og være der for hende".

Jeg vil så gerne hjælpe, men ved ikke hvad jeg skal gøre.

Nogle gode råd?

Kommentarer

  • Indstillinger
    Først og fremmest ved at få hende til at indse at hun må skifte arbejdsplads. Det er i 11 time. Bedre at hun forlader arbejdespladsen lodret end vandret.

    Dernæst vil jeg anbefale nogle homøopatiske dråber som kan købes i Matas Webshop som hedder Nervoheel og som er uden kendte bivirkninger.

    Novoheel virker mod de fleste tilfælde hvor det psykiske i høj grad er involveret såsom mod stress, overanstrengelse, angst, depressioner, melankoli, rastløshed, irritabel, søvnløshed pga. stress, psykosomatiske sygdomme, neuroser pga. klimateeriet, fysisk og psykisk udmattelse, hukommelsestab.


    Du kan læser mere om dosering mm på nettet. Skriv "Heel Indikationer" i google så skal der nok komme et par hjemmesider op med beskrivelser.

    Man lavede et studie hvor man sammenlignede Nervoheel og almindeligt nervemedicin. Det viste sig at Nervoheel var mindst ligeså godt.

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2781768/
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2781768/
Log in eller Registrér for at kommentere.