Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kan sovepiller modvirke jetlag?

Hej alle

Jeg skal til vinter rejse til Thailand første gang.
Jeg har først rejst vestover til USA, men jeg kan læse i Netdoktors artikel om emnet ( http://www.netdoktor.dk/tema/soevn/jetlag.html) at rejse østover generelt er værre end vestover.

Derfor har jeg overvejet at tage mine sovepiller med. Jeg har melatonin stående hjemme, jeg bruger en gang imellem, hvis jeg fx skal sove i fly eller er syg.

Men vil det virke?

Jeg har researchet og kan ikke finde rejser under 11 timer ( http://www.rejsepriser.dk/ ), men hvis jeg sørger for at sove i flyet, hvor jeg normalt ville, minimerer jeg så ikke jetlag, og hvad kan jeg eventuelt ellers gøre?

På forhånd tak for jeres hjælp.

Jesper

Kommentarer

 • Indstillinger
  Hejsa

  Der er mange som bruger JetZone Jetlag prevention med godt resultat.
  Man tager en af disse homøopatiske piller inden man letter og derefter en pille hver 2 time mens man er i luften, samt en pille efter man er landet.

  Skulle man falde i søvn mens man er i luften så venter man bare med at tage pille når man vågner.

  30 piller koster ca. 80 kr incl. porto. Der er ingen moms da varebeløbet er under 80 kr. Det tager normalt et par uger at få varen.  http://www.iherb.com/search?kw=jetzone&sug=ketone#p=1?
 • Indstillinger
  AnonymousAnonymous
  Redigeret 20 maj, 2016, 16:03
  Du kan køb melatonin (circadin) her fra en licenseret apotek uden forudgående recept (kræver en nem online konsultation) (link fjernet, red.)
 • Indstillinger
  Ja melatonin er rigtigt godt mod jetlag. Min bror havde stor glæde af melatonin på sin rejse til mellemamerika for nyligt.
Log in eller Registrér for at kommentere.