Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

mavesmerter med ugelige blod afføring

Hej

jeg skriver fordi jeg ikke rigtig tror på min egen læge længere

Det startede for 1 år siden nu, hvor jeg fik betændelse i mit ben (rosen) og fik penicilin i kapsler, Der begyndte jeg første gange at bløde når jeg gik på wc, beskeden var at penicilinen godt kune gøre noget ved nogle bakterier i tarmen så det ville gå over af sig selv når jeg var færdig, det gjorde det så ikke og det begyndte også at klø i enden.
Der tog lægen et kig og sagde du har svamp, allerede der følte jeg at han ikke rigtig hørte når jeg sagde jeg nu havde blødt i flere måneder, jeg fik noget krem det hjalp ikke kom tilbage fik noget nyt krem det hjalp heller ikke, så mente han det var noget kirugisk og skulle vente på at kunne se en kirug, han mente det var noget hud sygdom fordig jeg på albuer fik nogle røde mærker.
Jeg skal nu vente 2 måneder på en hudlæge kan tilse mig, men jeg føler ikke det gør noget som helst ved at jeg stadig 1-2 dage om ugen bløder og har i nogle dage bagefter meget smerte i maven samt jeg hele dagen idag har haft tynd afføring. (blødte tirsdag aften)

Skal jeg prøve at tilse en helt anden læge, jeg føler ikke de ser seriøst på det

Kommentarer

 • Indstillinger
  Det kan jeg ikke lide. Min søn gik et halvt år og blødte. Lægen sagde det ville gå over.
  Det gjorde det ikke og da han betroede sig til mig sagde jeg, han skulle forlange en henvisning til en mave og tarmspecialist.
  Det gjorde han og det var heldigt. Han havde en alvorlig tarmbetændelse og det skal man ikke spøge med.
  Han kom i behandling og går nu flere år efter stadig til kontrol. En sikkerhed fordi han nødig skulle få kræft og fordi det har været galt nogle gange siden.

  Jeg har jo ingen anelse om, hvorfor du bløder, men det er da en mave/ tarmspecialist du skal til.

  Jeg ville skifte læge, det sagde jeg også min søn skulle gøre, men siden har hans læge været hurtig til at sende ham til specialist, så han har lært noget. Det kan jeg lide, så er jeg ikke så nervøs.
  I min søns tilfælde var det alvorligt, men hvad der er galt med dig ved jeg naturligvis ikke.

  Jeg har selv haft en læge, som ikke tog mig alvorlig og det var ved at koste mig livet. Jeg har heldigvis fået en dygtig læge nu, men jeg er ked af at skulle sige det, alle er det ikke. Så man skal ikke lulle sig ind i lægen altid ved/gør noget.

  Jeg skriver så meget til dig for jeg har set, hvor alvorligt det kan være uden lægen gjorde noget.

  Får man penicillin bør man altid spise:

  Mælkesyrebakterier af arten Lactobacillus acidophilus, der findes i visse surmælksprodukter såsom A38 og Cultura, styrker immunforsvaret, så kroppen bedre kan bekæmpe en virusinfektion.

  Det styrker immunforsvaret. Jeg spiser det selv hver dag.

  ps. Du tager vel ikke fejl af hudspecialist og tarmspecialist, så det er en mave/tarm specialist du er henvist til.
 • Indstillinger
  Hej persille1

  Det er en dermatolog, da jeg har haft noget områder der ikke helede ordentlig efter sår, kaldte det psoriasis.
 • Indstillinger
  Det er jo en hudlæge.
  Jeg ved jo ikke af hvilken grund din læge mener du skal til en hudlæge, men har du smerter i maven og blødning, så bør du efter min overbevisning til en tarmspecialist.
  Derfor kan du jo også godt have en hudlidelse.

  Psoriasis er jo en ubehagelig hudlidelse.

  Jeg undrer mig egentlig lidt. For din læge sender dig til en hudspecialist grundet en hudlidelse, det er da fint nok. Så hvor går I forbi hinanden med mavesmerter og blødning. ??
  Din læge har jo så ikke sendt dig til en hudspecialist med blødningen og mavesmerterne forstår jeg nu.
Log in eller Registrér for at kommentere.