Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

ondt i blæren

Hej jeg er en pige har haft nogle problemer som jeg tænkte nogle kunne hjælpe mig med sidste år før sommerferien begyndte det at gøre ondt når jeg skulle tisse som er ret ubekvemt jeg trde det var blærebetændelse og prøvede endda at tisse det ud men det hjalp ikke jeg begyndte også at få en stikken ved blæren som skyldte jeg skulle sidde ved toilettet i rigtig lang tid har været til lægen men det Mange gange men de kunne ikke se noget det begynder at gøre ondt svien stopper når jeg sidder ved toilettet er ret træt af den her smerte og at skulle sidde ved toilettet så lang tid

Er der nogen der har prøvet det samme og kunne eventuelt hjælpe

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg forstår ikke, hvad du mener med at tisse det ud.
    Du har fået undersøgt din urin hos lægen. ?

    Hvis du har været hos din læge mange gange uden at få hjælp kan du bede om en henvisning til en specialist.
    Membrasin, købes eventuelt i matas, kan nogle gange hjælpe på svien ved urinvejene. Man skal regne med ca en måned før resultatet viser sig, hvis det hjælper.
  • Indstillinger
    tak skal du have det her Membrasin kan det håndkøbes eller skal man snakke med en læge om det
  • Indstillinger
    Membrasin køber man i helsekostforretninger eller hos Matas. De kan også købes på nettet. Det er "bare" havtornbær så du kan være ganske rolig de er ikke skadelige. Jeg har virkelig god erfaring med dem. Jeg fik dem anbefalet af læge Carsten Vagn Hansen. (Radiodoktoren)
  • Indstillinger
    Tak skal du have, det skal jeg nok købe.
Log in eller Registrér for at kommentere.