Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

HJÆÆLP, tarmbetændelse??

Hej alle.

Jeg vil høre om andre har prøvet lignende, jeg har nu i snart 5 uger haft blod og slim i afføring. Og igår fik jeg svar på de 12 biopsier der er blevet taget på Mølholm privat hospital, disse svar er normale!! Lægen sagde også under undersøgelsen med det samme at det var betændelse, jeg var MEGET bange for kræft.
Den betændelse jeg har skal gå over af sig selv siger lægerne. Er der andre der har prøvet det samme, eller kender nogen der har?
Jeg søger råd til kost som måske kan fremme at min krop får bekæmpet betændelsen, mulig skånekost?

Det er rigtig hårdt for min psyke, havde i det mindste håbet at kunne få svar på hvorfor betændelsen var opstået med det kunne heller ikke siges.

Kommentarer

  • Indstillinger
    persille1persille1
    Redigeret 7 marts, 2015, 01:37
    Ja, min søn har haft en alvorlig tarmbetændelse. Han havde været syg i flere måneder før jeg endelig fik ham til at forlange lægen sendte ham til en specialist.
    Det tog et halvt år med medicin før han var rask. Han var meget syg. Siden har han haft mindre en omgang igen. Denne gang tog hans læge det alvorligt med det samme.
    Heldigvis er han fuldstændig rask nu, men så vidt jeg har forstået kan det komme igen. Han spiser det han plejer, så der kan jeg ikke hjælpe.

    Jeg undrer mig over du ikke skal have medicin i form af stikpiller. Snak hellere med din læge om det også. Min søns læge mente jo også det gik væk af sig selv.
  • Indstillinger
    Tak for svar :)
    Mit problem er bare at overlægen/specialisten på Mølholm siger det skal gå i sig selv. Altså de kan ikke medicinere det.
  • Indstillinger
    Jeg har jo ikke nærmere kendskab til det, måske findes der flere former. Jeg ved kun min søn fik medicin og gik til et par ekstra undersøgelser for at se om det var helt væk
  • Indstillinger
    http://www.sundhedslex.dk/tarmbetaendelse.htm

    Her kan du læse der findes flere former. Ikke alt skal have medicin.

    Jeg læser der står om slimhinden. Nu spekulerer jeg på om membrasin ( købes hos matas) måske ville hjælpe. Membrasin er godt for slimhinder i hele kroppen. Jeg har haft stor glæde af det.
    Men det var mit spiserør, det drejede sig om.
  • Indstillinger
    Mange tak, det har jeg også læst.
    Jeg synes bare 5 uger er lang tid, og så er jeg nok den type menneske der ikke helt kan forstå når jeg ikke kan få noget medicin der kan virke.
    Men jeg går ud fra at en special lægen der har foretaget koloskopien på mig har forstand på hvad han snakker om. Og 12 biopsi prøver kan forhåbentlig ikke give 12 forkerte svar, så håber bare det snart går over når det er det de siger det skal gøre.
  • Indstillinger
    He, he, tålmodighed, tålmodighed. Det skal nok gå alt sammen. Du kan stole på lægen, det føler jeg mig overbevist om.
  • Indstillinger
    Har lige læst dit råb om hjælp. Gik selv med lignende symptomer i næsten et år og fik mange forskellige forklaringer/diagnoser og ingen medicin.
    Endelig spurgte jeg min læge direkte - det er vel ikke kræft - og så gik det hurtigt med forskellige skopier etc. Det lyder som om du har fået foretaget koloskopi med tilhørende biopsi, så du burde være vel undersøgt. Min pointe
    er - jeg havde tyktarmskræft og blev opereret inden for 3 uger med godt
    resultat. Det er nu 5 år siden og jeg har det nogenlunde, men hvis jeg ikke
    havde været så insisterende havde jeg måske ikke overlevet.
    Vil ikke gøre dig urolig, blot give et eks. på at man skal blive ved med at spørge
    hvis man ikke får det bedre- og kræve de undersøgelser der måtte være relevante.
    Vh
    eva2002
  • Indstillinger
    Hej Eva.
    Ja jeg har fået foretaget koloskopi undersøgelse, og der er udtaget 12 biopsier. Og de har direkte sagt der ikke var kræft og heller ej celleforandringer.
    Er glad for at høre du har haft et godt resultat.
  • Indstillinger
    Har du haft maveproblemer før? Årsager kan være mange ting, flere års fordøjelsesproblemer, fødevareallergi, medicin, stress, usunde spisevaner osv.
    Der er nogle ting som forværre tilstanden, det kan være kaffe, the, slik, brød, mælk, ris og kartofler, hvis du kan undgå dem i et stykke tid. Det bedste du kan gøre er at lave din egen mad fra grunden, så vidt muligt økologisk.
    Der findes mange betændelsesdæmpende urter og krydderier samt en del vitaminer og motion er også vigtigt.
Log in eller Registrér for at kommentere.