Mærkelige cirkler

Redigeret 22 februar, 2015, 17:42 i Eksem
Hej :)

Jeg skriver fordi jeg det seneste år har bemærket store ændringer med min hud. Jeg har fra lille af, altid lidt af tør hud med tendens til eksem, men dette er jeg efterhånden ret overbevist om ikke er eksem, da ingen eksemcreme gør en forskel og da det spreder sig på en ''ikke typisk eksem måde'' Derudover har det snart været der et år. Det starter som en lille cirkel af rød hud med små blære-lignende knopper. Det udvikler sig langsomt til et større og større område og nu fylder det 80% af håndryggen på højre hånd og er også begyndt på venstre. Det er som sår der ikke heler men blot vokser sig større. Det er også kommet op ad mine arme og begyndt i mit ansigt. Det klør ikke, udover når huden bliver så tør på områderne, fordi det er som sår der aldrig heler og at uden dermed er helt ødelagt og meget tør. Det er meget grimt. Det ligner mest af alt kæmpe forbrændinger. Det er på ingen måde som ringorm der er en ring rundt om. Dette er cirkler. Det minder ikke om noget jeg nogensinde har haft kendskab til. Jeg har bestilt tid ved lægen og skulle nok have gjort det før. Men jeg har blot troet det var eksem eller lign. som ville gå væk igen som normalt. Jeg er efterhånden meget generet af dette. Hvad kan det dog være? Er der andre med lignende?

MVH

Julie

Kommentarer

 • Jae, jeg har set det hos en. Det lyder som noget i den retning, men dette bredte sig meget hurtigt. Blærerne bristede og så kom der store sår, på arme, ben, ansigt og nogle steder på kroppen.

  Der blev forsøgt med meget forskellig medicin, men intet hjalp. Til sidst var der en specialist, som fik givet et middel der virkede. Det gik godt et stykke tid, men der var gået en infektion i blodet, så der måtte yderligere behandling til med antibiotika.
 • Var det også runde cirkler?

  For umiddelbart lyder det ikke som det jeg har.

  For dette er ikke blære, nærmest knopper. De springer ikke, men huden udvikler sig blot til noget sår-lignende, især i ansigt og på hænder
 • Du skriver blære-lignende knopper og det lignede det. Jeg kan desværre ikke svare dig bedre.
  Springer, jeg ved egentlig ikke om de sprang andet end de blev til sår
 • Hej
  Jeg var ved lægen med et lignende problem for et par år siden. Det tog noget tid, men hudlægen fandt en svampeinfektion i min tarm (ved blodprøve) og da den blev behandlet, forsvandt cirklerne.
  Held og lykke med det :)
  P
 • Det kunne også lyde som børnesår, prøv at Google det :-)
Log in eller Registrér for at kommentere.