Hjem Sind og psyke Angst

Gelé ben og sygdomsangst = dårlig kombi

Redigeret 30 januar, 2015, 02:54 i Angst
Hej!
Nogen der kender til det med at have en nærmest konstant oplevelse af gelé i benene? Og så samtidig frygte at man fx var ved at udvikle sclerose?
Jeg er ved at blive idiot af bekymring, til trods for lægens ord om at jeg ikke har symptomer på det.

Håber nogle vil svare :)

Kommentarer

  • Du skriver du har sygdomsangst, hm.. det kan jo give en masse symptomer som i virkeligheden "bare" er angst.

    Lad os gå ud fra du virkelig har sclerose. Det kan den praktiserende læge ikke vide noget om, for der skal grundige undersøgelser til foretaget af en ekspert. Du skal have symptomer af lidt forskellig art i et godt stykke tid før din læge sender dig til en specialist.

    En i familien blev syg. Lægen og lægerne mente alt muligt, men sclerose var det i hvert fald ikke. Han fik det værre og begyndte at falde. Endelig begyndte lægerne at interesse sig for ham. Det varede to år før diagnosen blev stillet. Det var sclerose.
    Så du kan se det er en vanskelig sag.

    Hvis det var mig ville jeg prøve at finde ud af om det er angst jeg lider af. Hvor længe har du følt det sådan. Der kan jo være mange andre grunde. Jeg tænker på dine fødder om du måske skal have indlæg i skoene. Fødderne kan sende smerter op i benene.
    Du må prøve at glemme din angst og tage det roligt. Render du hos lægen ustandselig bliver du ikke taget alvorligt. Se tiden an, det har jeg lært man skal gøre.
Log in eller Registrér for at kommentere.