Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Al hjælp modtages

Redigeret 13 januar, 2015, 03:52 i Irriteret tyktarm
Hej,

Er der nogen herinde der har et eller andet forslag til hvordan man kæreste kan hjælpes. Det startede i August 2014. Havde ingen sult, kvalme og følte sig mæt og tabte sig meget. Hun havde i starten problemer med at holde maden i sig og det blev kastet op igen. Dertil havde hun også problemer med at komme med afføringen.
Fra august til december stod den på utallige undersøgelser. Hun blev også indlagt, hvor diverse scanning blev foretaget, blodprøver etc. Dertil fik hun også fortaget kikkert undersøgelser både igennem halsen og bagtil - men uanset hvad, så var målinger og undersøgelser gode og absolut ingen uregelmæssigt kunne ses
I november/december har hun fået en acceptabel vægt igen og kaster heller ikke mad op, men kvalmen har hun næsten dagligt. I venstre side har hun tit ondt i venstre side af ryggen, på den yderst del af ryggen lidt over hofte højde.

Der findes gode og dårlige perioder for hende, men vi er virkelig på bar bund hvad vi skal ?. Hun er bogstaveligt blevet tjekket i hovede og røv og starte hele forløbet igen giver ikke mening. Hendes egen læge virker som et spørgsmålstegn og har den velkendte, "det skal jo nok blive bedre".
Vi har selv snakket om, hvorvidt der er noget der kan sidde i klemme eller lign -så tarm´ene måske ikke fungerer rigtig, som jo så giver kvalmen. Men det er jo det rene gætteri og der er jo også foretaget scanning etc af regionen. Hun har ligeledes prøvet diatist, uden den store succes.
Så er der en eller anden der har et forslag eller erfaringer hører jeg godt nok gerne
Log in eller Registrér for at kommentere.