Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Prævention

Redigeret 8 januar, 2015, 03:12 i Prævention
Min kæreste fik efter 2 gange at være blevet gravid på P-piller (forskellige mærker) opsat 2 spiraler (hun har 2delt anlæg) som i går blev operativt fjernet da hendes livmoderhalse ikke egner sig til dem og "sluger" dem med store smerter til følge. Da hun samtidig er på Metrotrexat så er det vigtigt at undgå at blive gravid. Spørgsmålet lyder så nu, hvad er der tilbage ud over kondomer der rent faktisk virker. P-stav er ikke en mulighed da økonomien simpelthen ikke er det til

Kommentarer

  • Indstillinger
    Kondomer er en ganske udmærket prævention, der oven i købet har den fordel, at det er det eneste, der er helt fri for bivirkninger.

    Da din kæreste samtidigt hører til den lille gruppe (der i øvrigt faktisk bliver større og større), hvor p-piller ikke har den ønskede effekt, så er der faktisk sandsynlighed for, at en p-stav heller ikke vil virke.

    Hvis I lader det kondom være en del af akten, hvor påsætningen bliver en fast, sjov og ophidsende del af forspillet - behøver det overhovedet ikke være et problem, og din kæreste slipper for at få problemer med sit helbred.

    Husk - der ER vist opfundet en slags p-pille til mænd, men den er bare ikke nogen sællert, for der er godt nok ikke mange mænd, der vil udsætte sin krop for det, som kvinder uden videre forventes at gøre. :-)

    Men - du kan da prøve at forhøre dig ved lægen, hvordan det ser ud med medicinering til dig i stedet.
  • Indstillinger
    Hej.

    Vil klart anbefale kondom og evt en p pille samtidig. Så hvis det ene ikke virker så virker det andet. Intet præventions middel er jo desværre 100 % sikker. Måske være meget opmærksom på de sikre peroder, og lad være med at have sex under ægløsnings perioden.
    Lisbeth
Log in eller Registrér for at kommentere.