Hjem Mænd Åben debat for mænd

rejsningsbesvær og knibeøvelser

Redigeret 2 januar, 2015, 05:26 i Åben debat for mænd
Hej

Jeg er en mand på snart 54 der siden ultimo 40erne har oplevet problemer med rejsning. Det er af sædvanlig karakter og skyldes almindelig aldring. Altså ikke nogen sygdomsårsag.. Jeg kan konstatere at mange har det på samme måde, når jeg søger om det på nettet. Men hvor er der dog få (=ingen) som taler om det.
Jeg har fundet en løsning.
Knibeøvelser. Jeg var på et kursus for mænd og knibeøvelser og har derefter trænet den lille rejsningsmuskel, som sidder mellem anus og penisrod. Det er daglige øvelser som ganske enkelt består i at jeg ligger på gulv ind over mine lår og knæ. Derefter kniber jeg musklen sammen på hver udånding. Jeg kniber 15-20 gange og de sidste 3-4 gange forlænger jeg udåndingen til 5-6 sek. og kniber hårdt sammen på hver udånding. Det tager 2 minutter.

Det her problem er tabubelagt. Det er bare ikke endnu accepteret blandt kvinder og mænd at tale åbent om det. Jeg selv er meget glad for resultatet. Cialis er lagt på hylden og nu er det mig og ikke pillen der har rejsning.

Jeg vil her gerne anbefale alle mænd, der oplever problemet som beskrevet om at komme i gang med knibeøvelserne. I mens leder jeg efter en mere maskulint ord. Knibeøvelse er noget de fleste forbinder med kvinder.

Mvh jv

Kommentarer

 • Godt du også har glæde af dem.
  Du har ret knibeøvelser lyder ikke sexet.
  På engelsk hedder de kegels, efter manden bag opdagelsen.
  Der findes en ok app på Google play der hedder kegels (gratis).
  Nej det er bestemt ikke første gang de er omtalt her på netdoktor.
  De kan også laves i bilen på jobbet og næsten alle andre steder.
  Jeg laver dem ikke fordi jeg ikke kan få den op, men fordi den står længere og hårdere og bedre kontrol over udløsningen.
  Jeg laver 65 stk af 10 sekunder i bilen på vej hjem fra jobbet.
Log in eller Registrér for at kommentere.