Hjem Sex & samliv Mandlige sexproblemer

Forhud?

Redigeret 18 december, 2014, 09:53 i Mandlige sexproblemer
Hej netdoktor!

Jeg er en dreng på fjorten år der lige har et par spørgsmål... Jeg stiller dem i rækkefølge.

1. Jeg har altid haft en stram forhud, som jeg ikke har kunnet trække tilbage i hverken slap eller stiv tilstand. Her for nylig(måske godt 6 måneder siden) prøvede jeg at hive lidt i forhuden for at se om den havde ændret sig. Og sørme så. Huden rullede tilbage helt uden besvær, men BUM. den lagde sig som en krans rundt om glansen. Jeg begyndte så at prøve at øve med at trække den tilbage i stiv tilstand. Jeg kan godt, men det er som om jeg skal rulle hiven ned for at gøre det. Men jeg kan godt og det gør ikke rigtig ondt.

2 . Siden da er jeg begyndt mere og mere at trække foruden tilbage og osse når jeg onanere. Men så begyndte jeg at observere at i den ene side af glansen/penis hovedet, der røg forhuden ned under hovedet istedet for at lægge sig som en krans. Jeg begyndte så at undre mig over, hvorfor kun den ene side? Grunden til jeg syntes det er mærkeligt er fordi i den anden side, og i midten er det som om der sidder et Hvidt lag lidt under forhuden som gør jeg ikke kan trække resten af huden ned under penis hovedet/glansen. Er det normalt? Hvad er det og hvordan får jeg det til at gå væk? Jeg vasker altid penis når jeg går i bad. Kan det være kommet af at min forhud ALDRIG Var trukket tilbage da jeg var mindre? Kan det være et lille slags hudlag der er dannet sig, hvad er det? Det har hverken noget med strengen elle forhuden at gøre.

3 . Lidt kortere spørgsmål her. Når jeg onanere: hvilket jeg gør 0-5 gange om dagen, så når jeg "kommer" ryger der væske ud men det ligner ikke sæd. Det er gennemsigtigt(nogen gange lidt hvidligt) og så kommer der ikke så meget ud. Det bliver faktisk for set meste unden forhuden og på penishovedet og en gang imellem ryger der et par dråber ud, det er dog klistret. Jeg har også en del hår på tissemanden, er det sæd eller er det noget andet?

Håber i kan hjælpe en dreng i nød. Glædelig jul!

Kommentarer

  • Din forhud er stadig klistret fast til glans i den ene side. Du skal blot lave så megen forhudsgymnastik som muligt, dvs træk forhuden tilbage når du tisser og er i bad og træk langsomt, men lidt hårdt. Med tiden vil forhuden så slippe din glans, som herefter kan blottes totalt.

    Sæden kan have forskellig farve/tykkelse afhængig af, hvor ofte du onanerer.
  • Hej, tak for dit svar.

    Jeg prøvede, forsigtigt men hårdt... Og nu har jeg fået en slags sår der hvor forhuden er klistret fast. Det ligner dog at huden er kommet længere ned... Er dette et tegn på jeg har gjort det for hårdt, eller er det normalt? Det gjorde nemlig ikke rigtig ondt da jeg gjorde men så pludselig var det der lignede sår der bare.
Log in eller Registrér for at kommentere.